Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 11 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Oh no: het laatste stel uit Love Island seizoen 1 is nu toch definitief uit elkaar

Het heeft ongeveer anderhalf jaar geduurd, maar alle stellen uit Love Island seizoen 1 zijn nu definitief uit elkaar. Dit liefdesexperiment heeft nu niet helemaal goed uitgepakt. De overgebleven koppels waren Denzel & Aleksandra, Martin & Sebastiana, Stenn & Rowéna en Matthy & Kelly. Nu blijkt dat ook Stenn en Rowéna uiteindelijk een punt achter hun relatie hebben gezet.

Na een knipperlichtrelatie is het nu toch echt voorbij.

Love Island seizoen 1, laatste stel uit elkaar

Stenn de Backer en Rowéna Verdaasdonk, het stel dat de derde plaatst behaalde in de Love Island finale van seizoen 1, had al langer last van een knipperlichtrelatie. Een tijdje geleden gingen ze na een maandenlange relatie uit elkaar. Drie weken later was het toch weer dik aan en nu lijkt het toch echt over.

Dit blijkt uit de Instagram Storie die Stenn heeft geplaatst:

Instagram Stenn de Backer

De andere stellen uit Love Island seizoen 1

Dit is wanneer de andere stellen uit elkaar besloten te gaan:

1. Martin & Sebastiana

De relatie tussen Martin en Sebastiana heeft helemaal niet lang geduurd, dit was het eerste stel dat uit elkaar ging na de finale van Love Island seizoen 1. De breuk gebeurde alweer langer dan een jaar geleden. In totaal zijn de beiden twee maanden bij elkaar geweest na hun Love Island avontuur.

2. Matty & Kelly

De relatie van Matty en Kelly duurde ongeveer een jaar, na Love Island seizoen 1. Matty legde in een interview uit dat de breuk voornamelijk werd veroorzaakt door een verschil in denkwijze tussen de beiden. Dit ging een heel tijdje goed, maar uiteindelijk niet meer.

3. Victoria & Ziggy

Twee maanden geleden werd duidelijk dat Victoria en Ziggy geen relatie meer hebben. Dat denken we tenminste omdat alle foto’s waarop ze beiden te zien zijn verwijderd waren. Daarnaast zijn ze de afgelopen maanden ook niet meer samen actief geweest op social media.

4. Aleksandra & Denzel

Onlangs gingen Aleksandra en Denzel uit elkaar. Met de tekst: “Met pijn in mijn hart wil ik jullie via deze weg laten weten dat Denzel & ik besloten hebben om uit elkaar te gaan”, zetten de winnaars van het eerste seizoen van Love Island een punt achter hun relatie.

Nu is er geen enkel stel meer over van het eerste seizoen van Love Island.