Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Love Islands’ Casa Amor is terug met een bijzondere twist

Love Island is één van de programma’s waar de kans op liefde het grootst is. Het gaat om échte connecties en ook wordt er nauwelijks drank geschonken. Zo zijn er al heel wat koppels ontstaan in de serie. Er zijn genoeg testen om te kijken of je iemand echt leuk vindt. In aflevering 13 moesten er 4(!) mensen naar huis en dat zorgde voor heel wat ophef. Want waarom moeten er zo veel mensen naar huis? Nou – dat is nu wel duidelijk. Casa Amor is terug en dus komen er een aantal nieuwe Islanders bij. Of in ieder geval wat nieuwe verleidingen.

Love Island

Casa Amor is een luxevilla waar de heren tijdelijk verblijven, om uit te zoeken of ze hun huidige koppelpartner leuk vinden of dat ze misschien toch kunnen vallen voor nieuwe bombshells. Dit is vaak erg spannend voor beiden partijen, want de dames blijven achter in de oude vertrouwde villa. Ook daar komen nieuwe sexy heren langs en de kans dat iemand daar valt voor de charmes van een andere man is groot. Aan het einde van dit mini-uitje moeten de mannen en dames kiezen of ze bij hun huidige koppelpartner blijven of dat ze een bombshell uit Casa Amor meenemen.

We doen het dit jaar anders

En het is zo ver: Casa Amor is terug. Maar.. met een bijzondere twist. Maar presentator Viktor Verhulst verklapt dat het niet zo gaat zijn als in de vorige jaren. “Never change a winning team”, voegt Holly daar aan toe. Beetje tegenstrijdig, maar het lijkt een aanwijzing te zijn. Wij zijn heel erg benieuwd.

Wist je dat je geld kunt verdienen met Pinterest? Wij vertellen je hoe het werkt