Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Gezondheid 15 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze machine kan je dus ijs maken van alles (ja, alles)

Met de warme temperaturen is er eigenlijk maar een ding waar we echt behoefte aan hebben: verkoeling. Maar hoe? Het is zomer, het is heet en in ons huis koelt het ook absoluut niet af. De hele dag lekker koude ijsjes eten, klinkt daarom als muziek in de oren. Helaas gaat elke dag ijs eten en het streven naar een summerbody niet helemaal goed samen. Wij vonden dé oplossing: een machine waarmee je van letterlijk alles ijs kan maken. Dus ook voor de healthy girls onder ons, dit is je kans om elke dag ijsjes te kunnen eten!

Overal ijs van maken met de Ninja Creami

Presentatrice Gwen van Poorten heeft ons helemaal geïnfluenced. ”Al maanden word mijn tijdlijn gedomineerd door de Ninja Creami, zo’n ding dat overal ijs van maakt”, deelde Gwen een weekje geleden op TikTok. Inmiddels heeft zij de machine in huis en maakt ze jaloersmakende filmpjes waarbij ze elke dag bakken met ijs eet. Lets be honest: wie wil dat nou niet? Het werkt als volgt: de ingrediënten waar je ijsjes van wil maken, zet je voor een nachtje in de vriezer. De volgende dag haal je dit eruit en laat je de machine zijn werk doen. De machine heeft zes standen en kan naast normaal ijs ook milkshakes, light icecream, sorbets, smoothiebowls en gelato maken. Gwen is zo lief om ze allemaal voor ons uit te testen en haar receptjes met ons te delen.

@gwenvanpoorten

Mijn lievelings ijs 🐒CHUNKY MONKEY maken🍌 #ninjacreami #toetje

♬ 3-minute trio jazz + 2 solo inst(998616) – Acore sounds

Receptjes

Als we een kijkje op het TikTok account van Gwen van Poorten nemen, worden we doodgegooid met de gekste en lekkerste icecream receptjes. Het eerste wat zij uitprobeerde was ijs maken van watermeloen en limoensap. Ook probeerde ze het met ijskoffie en een blikje Red bull. Haar derde poging is een van onze favorieten. Hiervoor gebruikt ze een proteïene shake en voegt ze er Oreo’s aan toe zodat er chunks in zitten. Ook met haar vierde bak ijs, laat ze het kwijl bijna uit onze mond lopen. Hiervoor gebruikt ze twee bananen, halfvolle melk, vanille proteïene poeder en vanille extract. Na het mixen voegt ze nog walnoten en pure chocola toe. Nog even kort mixen en het is helemaal ready.

Wij zijn helemaal obsessed en krijgen spontaan zin om elke dag ijs te eten. Extra pluspunt: Het hoeft dus helemaal niet ongezond te zijn!

Picknicken tussen de wijngaarden? Dat kan gewoon in.. Amsterdam