Emma Toussain
Emma Toussain Reality 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Temptation-Miriam vertelt waarom ze zo ontzettend boos kan worden

Als je het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave hebt gekeken dan weet je dat één van de meest aanwezige personen toch wel Miriam was. Miriam zat samen met Lester in een secret koppel en mochten eerst een dagje rondsneaken in de andere villa zodat ze handige informatie zouden kunnen doorspelen aan de andere koppels. Dat Miriam een kort lontje heeft, bleek al snel. Ze reageerde vrij heftig op beelden van haar vriend Lester en dan bedoelen we niet hefig-verdrietig, maar heftig-boos. Ze wil ‘mensen het ziekenhuis in slaan’-boos. Waar komt dat vandaan? Ze geeft nu zelf antwoord.

Temptation-Miriam vertelt waarom ze zoveel woede voelt

In De Beach Bar met Fawrynotsawry onthult Miriam meer over zichzelf en ook heeft ze wel een idee waarom ze zo reageert op bepaalde situaties: “Ik weet de onderliggende gedachte wel waarom ik zo boos word. Mijn vertrouwen in mannen gewoon vanaf jongs af aan al is zo erg geschaad. Ik heb nooit echt een man in mijn leven gehad die bleef, die er zeg maar echt voor mij was. Dat heb ik nooit gehad.” Miriam vertelt dus dat haar vader niet aanwezig was en dat ze dat dus wel gemist heeft.

 

Maar toen ze iets met Lester kreeg, voelde ze allerlei dingen die ze nog nooit eerder had gevoeld: “Toen ik Lester ontmoette, toen had ik dat misschien wel een beetje. Want als mijn fiets bijvoorbeeld kapot was, dan maakte hij mijn fiets. En als er klusjes in huis gedaan moesten worden, dan deed hij dat.”

Ook laat ze weten dat ze niet altijd zo boos is. “Ik ben eigenlijk gewoon heel lief en sociaal en heel gezellig,” vertelt ze aan Fawry. De twee zijn in elk geval nog steeds een koppel dus ze hebben de relatietest wel overleefd. Laten we hopen dat ze de agressie een beetje kan minderen in het vervolg.

Dit zijn de 5 meest bezochte steden ter wereld