Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 10 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Maxime Meiland en Leroy dolblij met nieuwe huis, fans zijn minder enthousiast

Maxime Meiland en haar man Leroy zetten grote stappen: ze hebben getekend voor hun ultieme droomhuis. Het stulpje staat in Noordwijk en is behoorlijk groot. Het huis kostte het stel maar liefst 2.3 miljoen euro dus dat ze er blij mee zijn dat lijkt ons logisch. Toch vinden de fans en volgers van Maxime het lastig om blij voor haar te zijn, zo blijkt uit de comments onder haar laatste Instagram-post.

Maxime en Leroy kopen villa in Noordwijk

De 26-jarige Maxime heeft éindelijk haar handtekening gezet op het koopcontract wat betekent dat het huis officieel van het jonge gezin is. De jongste Meiland-zus is dan ook intens gelukkig en deelt dit moment op Instagram: “Ons droom huis! Ik kan het nog niet bevatten. De meiden met hun voetjes in het gras.. voor de open haard in de winter.. net als vroeger. Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen.”

Toch vinden veel van haar volgers het lastig om blij voor haar te zijn, zo blijkt wel uit de reacties. “Benieuwd hoelang ze hier in blijven wonen,” reageert één. “Jullie waren toch al verhuisd….??!! Ik bdn de tel ff kwijt geloof ik🥴,” reageert een andere volger. Gelukkig zitten er niet alleen maar zure reacties tussen en gunnen veel mensen het stel dan ook een fijne tijd in de nieuwe woning: “Pfffff wat een jaloerse reacties hier. Geniet lekker van jullie nieuw huisje.”

Zo is het maar net!

Vriend van Maxime Meiland deelt ontzettend schattige foto met Vivé