Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 2 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Zo zag Maxime Meiland er uit als kind en ze lijkt sprekend op dochtertje Claire

De familie Meiland is één van de bekendste families van Nederland. Hun programma Chateau Meiland is ook één van de meest bekeken programma’s van de afgelopen jaren. Er keken meer dan een miljoen mensen naar het programma. Van een chateau runnen in Frankrijk naar talloze verhuizingen. We kunnen geen genoeg krijgen van de familie.

Zo zag Maxime Meiland eruit als kind

We volgen natuurlijk de hele familie Meiland op Instagram. Tijdens het scrollen over de Instagram van dochter Maxime Meiland kwamen we foto’s tegen van toen ze een klein meisje was. En ze lijkt sprekend op dochtertje Claire.

Bekijk hier de foto’s:

Maxime Meiland bevallen van tweede kind

In 2017 beviel Maxime van haar eerste kind. Dit was een ongeplande bevalling, maar ze besloot Claire samen met haar ouders op te voeden. Inmiddels is Claire al vier jaar oud.

Op 17 maart maakte ze bekend dat ze samen met haar huidige vriend Leroy een kindje verwacht. Dit deed ze doormiddel van een schattige video. Op 14 september is Maxime bevallen van haar tweede kindje Vivé. Dit maakte ze bekend op Instagram: ‘Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan.’

We zijn benieuwd hoe erg Vivé op haar moeder en oudere zus gaat lijken.

Wat goeeed! Zóveel geld harken de Meilandjes binnen per maand