Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 7 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Wat goeeed! Z贸veel geld harken de Meilandjes binnen per maand

We kunnen niet meer om de Meilandjes heen. Da鈥檚 een ding dat zeker is. Wekelijks genieten we nog volop van de afleveringen van Chateau Meiland, hun wijn ligt in de schappen en via social media blijven we op de hoogte van alle hysterie. E茅n ding is duidelijk: de familie Meiland zit er warmpies bij.

En psst, willen we niet allemaal weten wat er iedere maand op hun bankrekening wordt bijgeschreven? Precies, dat dachten we al.

Het vermogen van de Meilandjes

De Meilandjes doen het goed. Het tweede seizoen van Chateau Meiland is nog volop bezig, de zusjes Maxime en Montana krijgen een eigen programma en de iconische wijnen worden ook nog steeds verkocht. En niet alleen op zakelijk vlak gaat alles goed, persoonlijk heeft de familie ook weinig te klagen.

Erica heeft een nieuwe vlam, Maxime Meiland verwacht een kindje met lover Leroy en zowel Maxime als Martien en Erica hebben net een enorm huis gescoord. Dat kost ook wat. Hoewel we natuurlijk begrijpen dat ze ons geen inzage geven in hun inkomsten, kunnen we wel een beetje gissen naar wat ze op hun bankrekening krijgen gestort. So we did.

Chateau Meiland

Goed. We beginnen met de populaire serie Chateau Meiland. Het vermogen van de Meilandjes bestaat voor een groot gedeelte uit de inkomsten van deze populaire serie. En da鈥檚 niet niks, want voor een aflevering krijgen ze 鈥 hou je vast 鈥 50.000 euro. Voor 茅茅n aflevering, h猫? Een seizoen (waarvan er nu twee zijn gemaakt) telt 12 afleveringen.

Het Chateau zelf heeft trouwens ook heel wat knaken opgeleverd, het werd verkocht voor meer dan 1,2 miljoen euro (om precies te zijn 1.250.000).

Meerdere inkomstenbronnen

Wat ook opvallend is, is dat het gezin聽meerdere inkomstenbronnen heeft. Zo zien we Martien himself聽steeds vaker terug op televisie in andere tv-shows, als presentator of een rol hebben in commercials.

Montana heeft natuurlijk een eigen winkel en binnenkort een eigen programma samen met zus Maxime. Maxime heeft ook een eigen bedrijf gehad, kledingmerk Monciel en heeft ook de nodige samenwerkingen via Instagram lopen.

Doe de ultieme Chateau Meiland quiz en kom erachter of jij Martien, Erica, Carolien of Maxime bent