Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 31 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Maya Hawke zou alles over hebben voor spin-off van Stranger Things mét collega Joe Keery

Het vierde seizoen van Stranger Things was weer een enorm succes. Voor de fans van de serie kwam er afgelopen zomer goed nieuws, want de Duffer Brothers hebben een tijdje terug aangekondigd dat er een spin-off van Stranger Things aan zit te komen. YAY! Helaas is de kans klein dat we de originele cast hierin terug gaan zien, aangezien ze hadden aangegeven dat de nieuwe serie totaal anders zou zijn.. Maar er is nog hoop! Maya Hawke, die Robin speelt in de serie, heeft aangegeven dat ze alles over zou hebben voor een spin-off met collega Joe Keery (Steve Harrington). Sounds gooood!

En wij zien die spin-off ook zeker wel zitten.

Maya Hawke zou alles over hebben voor spin-off met Joe Keery

Maya geeft in een interview met ‘Rolling Stone’ aan dat ze hoopt dat haar karakter Robin zou sterven in het laatste seizoen van Stranger Things. Whaaat?! “Nou, het is het laatste seizoen, dus mensen gaan waarschijnlijk dood. Ik zou graag sterven en mijn heldenmoment krijgen. Ik zou graag met eer sterven, zoals elke acteur zou doen.”

We hopen natuurlijk niet dat Robin (of wie dan ook van de cast) doodgaat in de serie, omdat Maya anders echt wel openstaat voor een spin-off met collega Joe. En even serieus, zou dat niet geweldig zijn?! Zelf had ze ook wel een ideetje waar de serie dan over zou gaan: “Het publiek volgt besties Robin en Steve naar New York City in de jaren ’90, waar ze volwassen worden in een niet-bovennatuurlijke wereld, feesten in de clubs en hun sh*t uitzoeken.” Wij zeggen volmondig JA tegen deze spin-off.

Robin en Steve

In de serie hebben Robin en Steve een héle goede band, maar ook in het echte leven kunnen zij heel goed met elkaar overweg. Maya zou namelijk met niemand anders een spin-off van de serie willen maken dan met Joe. “Normaal gesproken zou ik niet echt een voorstander zijn van een spin-off, maar als ik het met Joe Keery mag doen, zou ik alles doen,” zei Maya. “Hij is zo grappig en geweldig en slim, en hij heeft geweldige grenzen. Hij is een uitstekende collega, en ik zou alles met hem doen.”

Het lijkt ons in ieder geval geweldig als deze spin-off er ook echt zou komen!

Uhm, wat?! Millie Bobby Brown hoopt dat de finale van Stranger Things een musical-aflevering wordt