Emma Toussain
Emma Toussain Mode 13 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

McDonald’s hint op een samenwerking met Crocs: dit kan je verwachten

Stop heel even met wat je aan het doen bent: we hebben belangrijk nieuws. McDonald’s, één van onze favoriete fastfoodketens, komt hoogstwaarschijnlijk met een hele leuke samenwerking. Ze hebben op Instagram een foto geplaatst van een McDonald’s tas met.. Crocs op de achtergrond.

McCrocs?

McDonald’s hint op een samenwerking met Crocs: dit kan je verwachten

Altijd leuk, van die vage aankondigingen. “dit wil jij, aantrekken”, staat er bij de post. Redelijk cryptisch maar je ziet wel duidelijk dat er Crocs achter het tasje liggen. En als je rechts kijkt zie je zelfs fluffy crocs.

Dus dat worden McCrocs in meerdere kleuren en texturen? We’re all for it. Waarschijnlijk kan je ze winnen of verdienen in de app met punten, maar als je vaak genoeg bij de McDonald’s komt lukt dat wel.

Vega producten

Met de lancering van de nieuwe Meatless-producten wil McDonald’s inspelen op de behoefte van de gast en gasten meer variatie in het menu bieden. De missie? Gewoontes doorbreken en daarbij niet te hoeven inleveren op de smaak. Zo wordt de wereld van eten nóg lekkerder en gevarieerder en kan je dus ook bij de Mac voor meer opties kiezen. Helemaal fijn als je vegetarisch eet maar af en toe ook wel een lekker snackje wil. Meer weten over het vega assortiment?

TikTok-moeders maken het beste toetje ooit van McDonald’s softijsjes