Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Reality 7 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Michella Kox en Janice Blok uit Echte Meisjes vechten elkaar de jungle uit

Nadat Janice haar eigen vriendin Annebel uit het team stemt, voegt Michella zich bij de Si Deng Babes. Het gevolg? Het barst los in de jungle. De twee schamen zich er niet voor en bekvechten voortdurend in hun nieuwe kamp. Ook de kijkers blijven niet stilzitten en laten massaal hun mening weten op Twitter.  Aan welke kant zij staan wordt al snel duidelijk, de kant van Michella.

In de nieuwste aflevering van Echte Meisjes in de jungle ging het er weer heftig aan toe.

De twee worden teamgenoten

“Ik ben net een kakkerlak, je komt niet zomaar van mij af,” laat Michella aan haar rivaal weten als zij zich bij haar nieuwe kamp voegt. Waarop Janice reageert dat dit haar ergste nachtmerrie is. Michella zelf kan er gelukkig alleen maar om lachen en wordt warm ontvangen door haar andere nieuwe teamleden, Fabiola en Jill. Tot grote irritatie van Janice die haar eten laat staan en rechtsdtreeks haar bed in duikt. “Onkruid vergaat niet, dat is een ding dat zeker is.’ Waarop Michella reageert: “Heerlijk, nu is het spelletje voor mij pas echt begonnen.”

Bodyshamen

De nodige uithalen van Janice volgen: “Ik heb Annabel gewoon ingeruild voor het allergrootste, lelijkste monster van dit oerwoud.” Ook volgen er uitspraken als: “die dikke trol”, waar de kijkers thuis fel op reageren. Zij vinden het bodyshamen van Janice terwijl Michella ook nog eens een moeder van 40+ is niet kunnen.

Michella bijt van zich af

Gelukkig blijft Mies zelf ook niet stil zitten en heeft zij commentaar op het gedrag van Janice bij het kampvuur. Waar zij een soort verafschuwde dans richting Michella uitoefend. “Die is niet goed. Het is hier geen TikTok. Iedereen zit gewoon aan tafel en zij gaat een soort ritueel dansje doen. Het is toch geen kindercrèche. Ik denk dat Janice niet weet wie ze is. Ze denkt: ik doe maar een typetje na dan ben ik nog leuk, maar zij is niet leuk.”

Aan welke kant sta jij? Die van Michella of van Janice?

Haha! Monica Geuze speelde vroeger in de videoclip van deze Nederlandse band