Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 7 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Haha! Monica Geuze speelde vroeger in de videoclip van deze Nederlandse band

Monica Geuze is niet meer weg te denken uit de Nederlandse media. Sure, ze is dan misschien wel gestopt met vloggen, maar dat betekent niet dat we niks meer van haar zien. Ze presenteert Temptation Island, heeft een eigen podvast en TikTokt er op los. Ook gaat ze lekker met haar eigen bedrijf Sophia Mae. Ook vroeger was ze al te zien op tv – maar dan op een hele andere manier. Als klein meisje zat ze namelijk in de videoclip van de Nederlandse band Racoon.

Monica Geuze speelde vroeger in de videoclip van deze Nederlandse band

De clip ging over ruziënde ouders en over hoe vervelend dat is voor een kind. Toen Monica wat ouder was gingen haar eigen ouders uit elkaar, iets wat toen ook enorme impact had op haar. Bekijk de videoclip en kleine Mo hieronder:

Een nieuw begin

Zelf is Monica newly single, haar relatie met Robbert liep eind vorig jaar stuk. Dat is wel iets wat ze samen besloten hebben, er is niks vervelends aan de hand. “We hopen vrienden te kunnen en mogen blijven en we hopen ook dat hij en Zara-Lizzy voor altijd nog een band kunnen hebben, want hij is gewoon drie jaar in haar leven geweest van de vier jaar dat ze bestaat,” vertelt ze.

Wow: zangeres Maan deelt een verborgen hint over de videoclip ‘Blijven Slapen’