Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 7 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De docuserie Gunther’s Millions op Netflix laat kijkers in shock achter

Wij houden wel van een bizarre documentaire. Denk maar aan The Tinder Swindler, Tiger King én Don’t F*ck With Cats. We hebben weer een nieuwe parel ontdekt genaamd Gunther’s Millions. Je denkt waarschijnlijk dat het gaat om een rijke oudere man, maarn niks is minder waar. Gunther is een Duitse herder en het is de rijkse hond op aarde.. en rijker dan de meesten van ons ooit zullen zijn. De docuserie vertelt het verhaal van de hond maar ook neemt alles al snel een duistere wending.

Absurd verhaal, dat Gunther’s Millions

Een gravin laat haar trustfonds na aan haar hond, Gunther. Maar aangezien een hond niet écht in staat is om miljoenen euro’s te beheren en uit te geven, neemt een vriend van de familie de verantwoordelijkheid over het geld én Gunther. Deze man, Maurizio Mian, geeft het fortuin maar wat graag uit. Hij verwent Gunther wel, met privéchefs die de lekkerste maaltijden voor de viervoeter bereiden. Zelf koopt Maurizio het landhuis van Madonna, hangt hij het vol met camera’s én experimenteert hij met schaarsgeklede dames. Ja, je merkt het al, deze serie heeft al snel niks meer met de arme Gunther te maken.

Of nou ja.. aan het einde van de serie doet hij ook shocking onthulling over de hond. Ja, je wil alle afleveringen meteen bingen.

So has anyone watched Gunter's Millions? I'm getting Tiger King and Making a Murderer levels of WTF and absurdity…— *yawn* (@DenifLewesa) February 3, 2023

I've made the mistake of starting to watch Gunter's Millions on Netflix, so I guess I just get to be angry about this for a week— Allison 'why is it so mad' Ousnamer 🌈♿️🔪 (@alousnamer) February 4, 2023

Bekijk de trailer van de bizarre docuserie hier:

WAAAAAAAIT. Je moet gewoon kijken.

$$$ – Dit is hoeveel Mascha Feoktistova verdient aan campagnes