Isis van Graas
Isis van Graas Life 15 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Toe aan een moeder-dochter momentje? Neem haar dan mee naar deze 5 activiteiten

Binnenkort een moeder-dochter date gepland staan maar heb je even geen idee waar jullie naartoe moeten? Of heb je het shoppen wel even gezien en doe je liever wat anders? Geen stress, want gelukkig bestaan er genoeg interessante moeder-dochter uitjes die je binnen no-time geregeld hebt.

De band met je moeder is de allerbelangrijkste en dus mogen jullie er een groot feest van maken. Pak daarom maar snel je agenda erbij, want het is tijd om te plannen.

De leukste moeder-dochter uitjes op een rij

Ze staat altijd voor je klaar en jullie hebben de leukste tijd samen. Vooral omdat jullie zo op elkaar lijken, maar ook omdat ze simpelweg de allerliefste is. Ben jij klaar voor de moeder-dochter uitjes? Komt ‘ie.

1. Workshop macarons maken

Benieuwd of jullie deze heerlijke Franse koekjes zelf ook kunnen maken? Een workshop klinkt in eerste instantie misschien een beetje suf, maar je gaat je verbazen. Tijdens de macaron workshop legt de chef uit hoe je de macarons kunt bereiden en deelt hij zijn ultieme geheim. Klinkt als iets wat jullie moeten weten, toch?

2. Ga naar een comedyshow

Samen lachen, gieren en brullen klinkt vast als muziek in je oren. Bezoek samen een comedyshow of ga langs bij een comedy café. Ook fijn: je kunt voor een klein prijsje een onwijs gezellige avond hebben en genieten van allerlei drankjes.

3. Plan een staycation

Woon jij in de buurt van een stad maar heb je er eigenlijk nog nooit écht geslapen? Dan is jullie aankomend moeder-dochter uitje je kans. Als er iets is waar jullie sowieso blij van gaan worden, is het wel een staycation. Samen wakker worden in de bruisende stad waar het ontbijt al op jullie staat te wachten.

4. Ladies Night in Pathé

Een avondje naar de film is altijd een goed idee, maar een avondje Ladies Night is extra leuk. Maak je klaar voor een gezellige avond vol bubbels, de allernieuwste rom-com en dat allemaal samen met je moeder. Iets leukers bestaat bijna niet.

5. Ga naar een concert

Is de hele avond stil zitten in een bioscoopzaal niets voor jullie? Maak er dan een spetterende avond van door samen naar jullie favoriete artiest te gaan. Ligt jullie muzieksmaak iets teveel uit elkaar daarvoor? Leg je liefste moeder dan extra in de watten en ga als verrassing naar haar favoriet.

Misschien vind je dit ook leuk: