Renée
Renée Gezondheid 15 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom koppels die gewoon scheten bij elkaar laten het veel langer met elkaar volhouden – ondanks de lucht

Ja, je bent pislink als je niet meer zo lieve lover ineens een ruft laat. Een scheet die zo erg stinkt dat je even een luchtje wil scheppen omdat je bijna flauwvalt van de geur. Maar geloof ons, ondanks de stinkscheten hebben jullie het als koppel toch even wat beter voor elkaar dan de koppels die hun scheten niet laten rondvliegen.

Je weet namelijk wat ze zeggen: liever een scheetje voor iedereen dan buikpijn voor jou alleen. Als dat absoluut jullie motto is in de relatie, hebben we goed nieuws. Wij denken namelijk dat jullie het – ondanks de vieze lucht zo nu en dan – veel langer met elkaar volhouden.

Waarom scheten in je relatie jullie verder gaat brengen

Je laat nu eenmaal gemiddeld 15 tot 25 scheten per dag. Hoewel je zelf wel in de hand hebt hoe je dit kunt verminderen of verergeren, blijf je misschien wel gewoon op dit gemiddelde steken. Met andere woorden, geen ontkomen aan. Dus als jij je scheten durft te laten vliegen in het bijzijn van je partner, heb je de volgende relatievoordelen:

1. Je durft jezelf te zijn

Mensen denken misschien dat naakt zijn bij je partner het meest kwetsbaar is wat je kunt zijn, maar dat is niet het geval. Nope, de lucht uit je darmen via je anus laten ontsnappen maakt je nog veel kwetsbaarder. Het feit dat jij compleet jezelf durft te zijn geeft aan dat je veel verder komt in je relatie.

2. Je schaamt je niet

Niets is zo aantrekkelijk als een volwassen vrouw. Hoewel we allemaal onze onzekerheden hebben, is dit iets waar jij je in ieder geval niet voor hoeft te schamen. Zelfs niet als je een stinkscheet laat na het gourmetten of barbecueën.

3. Je kunt overal over praten met je lover

Grote kans dat jullie praten over scheten laten en misschien zelfs poep-en-pies humor hebben. Dit betekent dat je overal over kunt praten met je geliefde. En zeg eens eerlijk, dat is toch waar je naar streeft in je relatie?

4. Je weet dat je hoe dan ook aantrekkelijk bent

In je relatie zie, hoor en ruik je elkaar op je best, maar ook op je slechtst. Het feit dat jullie scheten laten en elkaar niet verlaten, betekent dat jullie elkaar hoe dan ook aantrekkelijk blijven vinden. Echte liefde, als je het ons vraagt.

5. Je hebt een beter seksleven

We raden je niet per se aan om seks en scheten ooit met elkaar te combineren, maar los daarvan schijn je dus wel een beter seksleven te hebben als je ze op andere momenten gewoon laat gaan. Niet geheel onbelangrijk als je van plan bent om een serieuze, langdurige relatie met elkaar te hebben.

Meer lezen?