Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 29 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Geen zin in squats? Met deze oefeningen krijg je prachtige ronde billen (en je mag VEEL eten)

Mooie ronde billen komen echt niet alleen door squats. Geen paniek dus, als je he-le-maal klaar bent met squatten. Er zijn genoeg oefeningen die jij kan doen om die mooie appel-billetjes te krijgen. Daarnaast mag je lekker veel blijven eten, dit is alleen maar goed voor jouw billen. Heb jij ook zo’n hekel aan squats? Je bent niet de enige en daarom laten wij jou zien hoe je ook zonder squats mooie billen kan krijgen. Zeg maar dááág tegen de oefening.

Mooie billen zonder squats

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar Destiny Stephens is het levende bewijs van dat het kan; volle, ronde billen, zonder ook maar een keer te squatten.

Destiny werd niet geboren met mooie ronde billen, maar kreeg deze door juist meer te gaan eten en allerlei andere oefeningen te doen. Juist, oefeningen die niets met een squat te maken hebben.

Je moet er wel wat voor over hebben want Destiny bezoekt de sportschool bijna iedere dag. Ze begon in 2015 met trainen, maar wist, nog niet zo goed welke oefeningen zij moest doen en wat ze kon eten.

Ze ging op onderzoek uit en ja. Het resultaat is gewoonweg verbluffend.

mooie billen zonder squaten

Billen geheim

Naast squats zijn er heel veel andere oefeningen die je kan doen. En dat zijn de oefeningen die Destiny ook doet.

Denk aan: hip thrusts, kickbacks en lunges. Als jij deze oefeningen af en toe doet kan je de squats mooi overslaan.

Daarnaast mag je écht veel eten, jouw bilspieren worden daar heel blij van. Je hoeft gelukkig niet op sla te leven en je mag veel proteïnen en koolhydraten eten. Die lekkere pasta’s hoef je niet meer te laten staan en zelfs in hamburgers zitten bruikbare proteïnen.