Zara Bircan
Zara Bircan Life 4 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Hoe je jezelf beter kunt leren kennen aan de hand van je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld. Datgene dat veel over iemand kan zeggen als persoon. Datgene dat aan je gevraagd wordt voordat mensen je gaan daten, zodat ze stiekem nog kunnen kijken naar of jullie compatibel zijn. Had je er nog niet genoeg van? Mooi, ga nog even rustig zitten en maak je klaar voor je moon en rising sign.

Natuurlijk is iedereen anders en is niet iedereen in hetzelfde hokje te plaatsen. Je sterrenbeeld is geen precieze beschrijving van hoe jij bent. Maar wist je dat je moon en rising sign iets te zeggen heeft over jou als persoon?

Maak kennis met je moon en rising sign

Gooi alles wat je weet van je normale ‘sun sign’ heel even aan de kant en maak plaats voor je moon en rising sign.

Wat is een moon sign?

In tegenstelling tot je normale ‘sun sign’, die iets zegt over hoe je denkt, is je moon sign de emotionelere kant van je persoonlijkheid. De diepe en donkerdere kant van jezelf die niet iedereen te zien krijgt. Wat je in de eerste instantie denkt en welke emoties daarbij opspelen. Onze moon sign laten we vaak niet tot expressie komen bij anderen.

Wat is een rising sign?

Waar je sterrenbeeld iets zegt over je persoonlijkheid, zegt je rising sign vooral iets over je gedrag. Het sterrenbeeld dat je als rising sign hebt, is waar jij naar handelt. De versie van jezelf die je bewust aan de wereld presenteert. Maar ook de stijl die je aanneemt en de vrienden waarmee je je identificeert.

Hoe kom je erachter wat je moon en rising sign is?

Om achter je moon en rising sign te komen, moet je zo precies mogelijk aangeven wanneer, hoe laat en waar je geboren bent. Dit kun je heel makkelijk invoeren en calculeren op het internet. Is het dan toch weer tijd om je geboortekaart erbij te pakken?

Lees ook: