Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 23 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Net als honing: Honey lips maken je zomerse look helemaal af

Er zijn heel wat looks populair op het moment: denk maar aan de strawberry-en de latte make-up look. Beiden heel anders maar wel heel passen voor ‘t moment waar we nu in zitten. Honey lips is weer iets nieuws, hier lijkt het namelijk net of je je lippen in honing gedipt hebt, maar dan niet zo heel erg plakkerig. Het is goud, glimmend en mooi en zo maak je het zelf.

Net als honing: Honey lips maken je zomerse look helemaal af

Omdat we allemaal als een soort gebruinde godin door het leven willen gaan, zullen we daar af en toe een beetje moeite voor moeten doen. Maar als ‘t aan de make-up ligt, weten we wel wat je daarvoor moet doen. Als je ‘honey lips’ wil maken voor een avondje uit, pak je glitter, lipliner en een lipolie. In het schemaatje hieronder zie je welke producten wij aanraden.

Hoe maak je de look?

Je begint met een beetje gouden glitters op je lip. Zorg ervoor dat niet je hele lip bedekt is, maar alleen het midden. Daarna omrand je je lippen met een nude lipliner, zorg er wel voor dat deze donkerder is dan je eigen lipkleur. Maak de look daarna af met een lip oil om het die echte honing look te geven – en op deze manier zorg je ook dat al je producten samen smelten en het net lijkt alsof je een bijzondere lippenstift hebt gebruikt.

@evalarosaxo

this is perfect for summer🌞 #liphacks #lipsmakeup #makeuptutorial #makeup #honeylips

♬ Billie bossa nova X west coast lostten4ever – ved

Misschien even een paar keer oefenen zodat je het gewenste resultaat krijgt, maar wel héél erg mooi als het lukt. Zie jij jezelf al in het zonnetje zitten met deze look? Mooie Instagramfoto’s gegarandeerd.

Al gehoord van latte nails? Volgende keer vraag jij dit aan je nagelstylist