Redactie
Redactie Entertainment 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Netflix belooft knallend einde La Casa de Papel seizoen 5 met nieuwe trailer

Ondanks de immense populariteit van Squid Game blijft La Casa de Papel het grootste niet-engelstalige succes van Netflix. Al meer dan vier seizoenen lang houdt deze Spaanse serie kijkers in haar greep. Daar komt echter nog dit jaar een einde aan. Op 3 december verschijnt het tweede deel van La Casa de Papel seizoen vijf. Om je daarop voor te bereiden onthult Netflix een knallende trailer.

El Profesor en zijn bende hebben het lang weten vol te houden. In 2017 begon het allemaal met zijn plan om de Spaanse munt te overvallen. Dat liep enigszins uit de hand, maar El Profesor slaagde erin om zijn plan tot een goed einde te brengen. Het pensioen lonkte, maar de leider en zijn bende werden min of meer gedwongen om het kunstje te herhalen, alleen ditmaal op een nog groter toneel.

Knallende slotstuk

De bank van Spanje werd het nieuwe doelwit. Het plan was nog groter en ambitieuzer, maar ook ditmaal gooiden onvoorziene omstandigheden roet in het eten. Onenigheid zorgt voor tweespalt in de groep en de keiharde Alicia Sierra blijkt in veel gevallen slimmer dan El Profesor. Als je helemaal bij bent, weet je dat de situatie nog nooit zo penibel is geweest. De vraag is dan ook of La Casa de Papel een goed einde gaat krijgen.

Het antwoord op die vraag gaat Netflix ons in de nieuwe trailer nog niet geven. Wat de streamingdienst ons wel belooft, is dat La Casa de Papel een spetterend slot gaan krijgen. Wapen, explosies, bommen, achtervolgingen en vele emotionele momenten. Dat er een einde gaat komen aan ‘s werelds grootste overval is een feit. De vraag is alleen wie er als laatste blijft staan.

La Casa de Papel seizoen 5 deel 2 op Netflix

Het antwoord op die vraag, krijgen we op 3 december. Op die dag verschijnt het tweede deel van La Casa de Papel seizoen vijf op Netflix. Mocht je nog iets zoeken om de tijd te doden, check dan ook deze toffe docu die je als La Casa de Papel fan niet mag missen.

Dit artikel verscheen eerder op Manners