Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 5 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

In deze nieuwe Netflix-film kan jij je eigen happy end bepalen

Hoe cool is dat? Netflix tilt het kijken naar een film naar een nieuw niveau. Choose Love is namelijk de eerste interactieve rom-com van Netflix waarin jij je eigen happy end kunt kiezen.

Jouw keuzes bepalen hoe de film tot een einde komt.

Choose Love

De nieuwe Netflix-film die dit mogelijk maakt heeft de naam Choose Love. Deze opwindende nieuwe komedie van Netflix gaat over Cami, die de perfecte baan als opnametechnicus en een geweldige vriend heeft. Toch is er iets in haar leven wat ze mist, maar ze kan haar vinger er niet precies op leggen.

Het knagend gevoel dat er iets ontbreekt in haar leven kan ze niet loslaten. Dan komt er opeens een oude liefde terug in haar leven en ook komt ze in aanraking met Rex, een knappe nieuwe vlam waarvoor ze gevoelens begint te ontwikkelen. Niks lijkt meer zeker te zijn in haar leven en wat is er dan lekkerder dan de regie uit handen geven? Dat is precies wat de film Choose Love doet, want het laat de kijkers beslissen wat ze willen zien.

Zie hier! De eerste beelden van Sex Education seizoen 4

Kijkers enthousiast

Bij deze film gaat het je dus niet gebeuren dat je niet blij bent met het einde van de film. Door de interactieve functie in deze film kan je als kijker namelijk het heft in eigen handen nemen en beslissen hoe de hoofdpersoon haar happily ever after zal krijgen. Wij weten niet hoe het met jou zit, maar dat hebben wij stiekem altijd al een keer willen doen.

Wij zijn niet de enigen, want veel andere mensen zijn ook razend enthousiast over dit concept. Zo schrijft iemand: “Love the concept! Can’t wait to watch!” Andere mensen schrijven: “Paul would be ibstant out ..it would be between the other 2” en “omg i was waiting for this lmao.”

Codetaal van B&B Vol Liefde-Suus: dit bedoelt ze eigenlijk met chill, stoked, relaxed en nice

De Netflix-film Choose Love is vanaf 31 augustus 2023 te zien.