Gina Koninkx
Gina Koninkx Films & Series 18 mei 2018
Leestijd: 3 minuten

8 x de leukste Netflix films voor een filmavond met je beste vriendinnen

Ken je klassiekers, ook voor een filmavond met je besties. Hebben jullie dit weekend leuke plannen om in jullie PJ’s met een bak popcorn naar chick flicks te kijken? Met deze acht films zit je sowieso goed, qua knappe mannen en hilarische scènes:

The Break Up

Het stel Gary (Vince Vaughn) en Brooke (Jennifer Aniston) heeft steeds vaker ruzie over de meest onzinnige ruzies (ja echt), waardoor ze uiteindelijk besluiten uit elkaar te gaan.

Allebei willen ze niet uit hun appartement en nemen ze de beslissing om het appartement precies in tweeën te splitsen. Ze proberen elkaar jaloers te maken met andere (heel sexy) partners tot grote ergernis van elkaar.

It’s a Boy Girl Thing

Nell (Samaire Armstrong) en Woody (Kevin Zegers) zijn elkaars buren van kleins af aan, en kunnen elkaar niet uitstaan (en dat is echt niet overdreven). Als de twee in een museum een vaas breken wordt er een vloek over ze uitgesproken. Oké dat klinkt echt mega raar, maar dat valt wel mee.

Door de vloek veranderen ze van lichaam en leven ze in elkaar. Oké dat klinkt ook echt raar. Hoe dan ook, deze film is hilarisch voor een avondje met je besties.

Definitely, Maybe

Een 10-jarig meisje wil weten waarom haar ouders gaan scheiden. Ze vraagt dit aan haar vader Will Hayes (Ryan Reynolds OMG) die haar alles vertelt over zijn liefdesleven. Super romantisch. Het meisje zelf moet raden welk verhaal over haar moeder gaat. Smelt.

What to Expect When You’re Expecting

Je bent er zelf misschien nog láng niet aan toe, maar toch is deze film echt heel leuk. Vijf koppels verwachten een baby en daar zijn ze subtiel gezegd nog niet helemaal klaar voor. Met onze favo actrice Cameron Diaz.

Notting Hill

Deze film heb je waarschijnlijk al honderd keer gezien en het was vast en zeker ook de reden dat je naar Londen wilde. Anna Scott (Julia Roberts) is een beroemde filmster en kan niet over straat zonder herkend te worden.

Ze is totaal niet blij met haar liefdesleven totdat ze de charmante William Thacker (Hugh Grant) tegenkomt. Echter blijkt een relatie nog niet zo makkelijk te zijn in hun posities.

The Holiday

Het is nog lang geen Kerst, but who cares? Tijd voor een kerstfilm hebben we altijd, zeker als daar hele knappe mannen in meespelen.

Amanda (Cameron Diaz) heeft geen fijne relatie meer en wil er even tussenuit. Op een huizenruilsite komt ze een schattige cottage tegen en ze besluit met de eigenaresse te wisselen van huis. De broer van de eigenaresse blijkt EXTREEM knap te zijn (niks aan gelogen).

Couples Retreat

Het lukt Jason (Jason Bateman) en Cynthia (Kristen Bell) niet om kinderen te krijgen, waardoor hun relatie onder druk komt te staan. Ze besluiten het nog één kans te geven en willen daarvoor in relatietherapie gaan. Het is wel de bedoeling dat er een aantal koppels meegaat en ze halen een aantal vrienden over met mooie verhalen over het resort waar dit zal zijn.

Bij aankomst op het resort blijkt dat de mannen en vrouwen op een apart deel van het eiland zitten en elkaar gedurende de therapie helemaal niet zien. De typische feel-good Hollywood film die niet kan ontbreken op jullie filmavond.

No Strings Attached

Adam en Emma spreken af om friends with benefits te blijven en absoluut niet verliefd te worden op elkaar. We kunnen allemaal wel raden hoe dat gaat lopen, maar toch blijft het een heerlijke film om naar te kijken.