Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 20 mei 2018
Leestijd: 3 minuten

Dit is wat je moet weten als je ronde billen én een strakke buik wil

Het lijkt haast onmogelijk om mooie ronde billen en een sixpack te hebben. Ze zeggen altijd dat je meer moet eten voor die booty. Ja leuk, maar wij willen die booty en die abs. Het kan, als jij mooie ronde billen en een strakke buik wilt, is dit wat je moet doen: Wanneer je minder eet, neemt alles af. Je verliest vet rond de heupen en eindelijk wordt er iets van een sixpack zichtbaar. Wat fijn is; maar tevens verlies jij wat je niet wilt verliezen, namelijk je mooie ronde billen. Toch zijn ronde billen en een strakke buik beide dingen die jij kan hebben. Lees hier hoe.

Ronde billen

Het is waar: voor die ronde billen moet jij veel eten. Ronde billen kunnen niet teren op rijstwafels, zij vragen om uitgebreide maaltijden. We begrijpen dat jij nu een dilemma in je hoofd hebt, maar deze gaan wij voor jou ontkrachten. Eten is vereist, punt uit. Haal het dus niet in je hoofd te leven op een houtje wanneer jij die droomt van een bootylicious body.

Christopher Tuttle is een man die van wanten weet, hij is personal trainer, fitnesscoach en hoog aangeschreven in de wereld van bodybuilding. Hij adviseert jou eerst te werken aan het opbouwen van je spieren. En die opbouw kan niet gebeuren zonder grote hoeveelheden juiste voeding. De energie die jij tot je neemt kan je mooi gebruiken in het krachthonk.

Ronde billen verschaffen werk in de sportschool. Je voedt jezelf met eten (als een motor) en daarna laat je deze uitrazen in de gym. Het resultaat zal verbluffend zijn, maar beide aspecten zijn een must voor die mooie ronde butt. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: eiwitten, eiwitten en nogmaals eiwitten. Zorg dat je hiervan genoeg binnenkrijgt.

Strakke buik

Je weet nu hoe je mooie ronde billen kan krijgen, maar die strakke buik wil jij minstens even graag. Je hebt nu de basis gelegd, door jezelf goede voeding te gunnen en beweging in de gym. De gewenste spieren zijn zichtbaar en je kan nu over op fase 2.

Je kan nu werken aan het verliezen van vet. Voeg cardio toe aan jouw dagelijkse fit regime en kijk wat er gebeurt. Je lijf zal hier snel op reageren omdat het nieuw is. Jouw lichaam wordt als het ware wakker geschud en het resultaat zal jou verblijden.

De zware pasta’s die jij voorheen at om die billen te kweken, laat jij tijdelijk staan. Je ruilt dit in voor lichtere opties zoals salades. Leven op een blaadje sla hoeft niet saai te zijn, je kan deze namelijk rijkelijk vullen met vis en allerlei voedzaams.

Wees niet te streng door jezelf alles te ontzeggen wat ongezond is. Wanneer je iets niet mag wordt het verlangen hiertoe groter, en dat is een onnodige ballast. Gun jezelf zo nu en dan die quilty snack, het evenwicht mag er zijn.

Daarnaast kan jij je maaltijden slimmer inplannen, kies voor 6 lichte maaltijden, zo blijf je verzadigd en wordt dit een niet al te zware uitdaging. You got this girl, volg de stappen en wees trots op jezelf.