Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 19 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Lange reis naar je vakantiebestemming? Dit zijn de leukste films en series om onderweg te kijken

Ga je binnenkort op vakantie? Vergeet dan niet om naast je zonnebrandcrème, bikini en jurkjes een tablet of telefoon in je handbagage mee te nemen, vol met fijne Netflix films en series. Deze vijf zomerse films en series download je gewoon voor vertrek en kijk je lekker offline in het vliegtuig of de auto.

Ibiza

Nee, niet Verliefd op Ibiza, maar gewoon ‘Ibiza’. Minstens net zo leuk. De zomerse romcom Ibiza gaat over de hardwerkende en serieuze Harper (Gillian Jacobs), die naar Spanje moet voor een belangrijke vergadering. Haar feestende vriendinnen gaan mee en halen haar over om met een beroemde dj te flirten.

The Affair (2 seizoenen)

Deze zinderende zomer serie speelt zich af in een resort aan de kust van Long Island. Noah (Dominic West), een tweederangs schrijver ontmoet Alison (Ruth Wilson), een gedesillusioneerde serveerster. Ze beginnen een verhouding vol verboden verlangens.

Dirty Grandpa

In de comedy Dirty Grandpa, gaat de saaie advocaat Jason (Zac Efron) bijna trouwen en wordt door zijn opa (Robert de Niro), die net weduwnaar is geworden, met een smoes meegenomen naar Florida voor een Spring Break vakantie. Zijn opa heeft feestend de tijd van zijn leven, maar Jason moet op tijd terug zijn voor zijn huwelijk.

The End of the F***cking World (1 seizoen)

Deze bijzondere roadtrip serie is perfect om onderweg te kijken. De serie gaat over de tiener James die vermoedt dat hij een psychopaat is. Hij raakt soort-van bevriend met de coole en humeurige Alyssa en zij haalt hem over om samen een roadtrip te gaan maken, op zoek naar haar vader.

Orange is the New Black (6 seizoenen)

Strijd, vriendschap en vormeloze outfits staan centraal in de populaire serie over de kleurrijke gevangenen in een vrouwenbajes. Orange is the New Black krijgt eind van deze maand een nieuw seizoen. Voldoende afleveringen dus om de serie tijdens een lange vlucht te bingen. Seizoen 6 komt vanaf 27 juli op Netflix

Netflix series en films downloaden?

Hoe download je de beste series en films zodat je offline kunt blijven kijken op je tablet of mobiel? Volg dan deze 4 simpele stappen en je vakantie kan beginnen.

Login op je Netflix account via een wi-fi verbinding
Klik in het zoekmenu op ‘Beschikbaar voor download’
Selecteer je favoriete series of film en klik op de download knop
Geniet urenlang van je favoriete titels zonder dat je internet nodig hebt.

Fijne vakantie.