Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 21 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij dit kledingmerk scoor jij deze zomer de allerleukste setjes

Hoewel het echte zomerse weer nog even op zich laat wachten wordt het vandaag wel een lekker warm dagje. Daar zijn wij Nederlanders wel een keer aan toe, na al die regen en bewolking die we de laatste tijd hebben gehad. En bij dit mooie weer hoort natuurlijk een heerlijke zomerse outfit en wij vertellen je precies waar je die kan scoren.

Van prachtige jurken tot kleurrijke co-ords.

Kledingtrends

Ook in 2023 vliegen de kledingtrens je weer om de oren. Zo weten we tegenwoordig precies hoe we door capsule wardrobe de ideale garderobe samen kunnen stellen en verdubbel je met deze ‘long sleeve shirt-hack’ van TikTok de inhoud van je kledingkast.

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij vinden het aanbod in de kledingwinkels tot nu toe niet super spectaculaire. Er hangen overal wel leuke items in de winkels, maar ze zijn niet zo sensationeel als wij zouden willen. Maar we hebben nu een nieuw merk ontdekt die daar verandering in brengt en die delen we graag met jullie. Het Engelse kledingmerk Never Fully Dressed verkoopt namelijk de meest prachtige en kleurrijke kleding en wij zijn obsessed!

Zorgt BIAB echt voor sterkere nagels? Bekijk deze before en afters

Never Fully Dressed

Nu horen we je denken: “Over kleding die ik uit Engeland bestel moet ik toch invoerrechten betalen?” Dat klopt, maar deze heeft Never Fully Dressed al voor je gedekt. Het is dus alleen nog aan jou om op hun website op zoek te gaan naar jouw nieuwste outfit. En geloof ons: ze hebben keuze genoeg. Zo wil je bijvoorbeeld echt een kijkje nemen in de collectie die ze in samenwerking met styliste Lizzy van der Ligt hebben gemaakt.

Er verschijnen wekelijks nieuwe kledingstukken op hun website die er voor zorgen dat jij helemaal klaar bent voor de zomer. Maar ook in hun sale kan je voor leuke prijsjes prachtige kledingstukken vinden. Vergeet dus zeker niet om daar even te kijken. En met elk kledingstuk van Never Fully Dressed kan je veel verschillende looks creëren. Zo laat het merk op Instagram zien hoe je hun items op eindeloos veel verschillende manieren kunt dragen.

Je haar stijlen met hete lucht in plaats van hete platen? Vanaf 2024 kan het