Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty en Style 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Zit je klaar? New Balance komt morgen met nieuwe kleuren voor de razend populaire 550’s en 650’s

Sinds de New Balance met het 550-model kwam zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De sneakers waren een regelrechte hit en wij snappen wel waarom. Onlangs kwam het merk met een hogere variant, namelijk de 650’s. De sneakers nog niet kunnen bemachtigen? Zorg dan dat je binnenkort klaar zit voor een nieuwe launch.

Van beide modellen komen er namelijk nieuwe kleuren uit. En geloof ons, die wil  je hebben.

New Balance komt met nieuwe kleuren voor de razend populaire 550’s en 650’s

We weten allemaal dat wanneer er een nieuw paar New Balance uitkomt, dat je er bovenop wil zitten. De sneakers kunnen dit najaar niet ontbreken in jouw garderobe – en als je er up-to-date bij wil lopen. Dan draag je één van de volgende kleuren.

New Balance 550 sneakers in drie nieuwe colorways

De razend populaire 550 komt in drie nieuwe kleurencombinaties, namelijk bordeauxrood, met wit en navy, felblauw met wit en off-white met ijsblauw. Alle drie zulke prachtige kleurencombinaties, dat wij niet kunnen kiezen. De off-whiet variant belooft een gewilde sneaker te worden, aangezien de eerdere cream 550 ook als warme broodjes over de toonbank gingen.

Vanaf 1 december zijn de drie nieuwe edities van de 550 sneaker te koop bij New Balance.

New Balance

New Balance 650 sneakers in twee nieuwe uitvoeringen

Ook het high-top zusje van de 550’s komt in twee nieuwe kleuren. De New Balance 65o sneakers lanceren morgen in het wit/groen en in het wit/grijs. We kennen de iconisch groene kleur al van de 550’s en dit belooft weer een schot in de roos te worden.

Ook deze twee nieuwe colorways zijn vanaf 1 december te koop bij New Balance. Heb jij je wekker al gezet?

New Balance

Extra launch: New Balance 580

Het feest is nog niet klaar, want er komt morgen nóg een paar sneakers uit bij New Balance. De 580 lanceren in het okergeel en in het olijfgroen: twee perfecte najaarskleuren. Dit model is in de Verenigde Staten niet aan te slepen, maar ligt in Nederland onder de radar. Die wil je dus inslaan, nu het nog mogelijk is.

New Balance