Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De opnames van De Bachelorette zijn afgerond en op déze datum is de eerste aflevering te zien

De afgelopen tijd reisden Sylvia Geersen en Monica Geuze af naar het mooie Zuid-Afrika voor de opnames van De Bachelorette. Hier hoopt model Sylvia de liefde van haar leven te vinden en zal Monica, als presentatrice van het programma, haar bijstaan in dit avontuur. Helaas moeten we nog wel eventjes wachten voordat we weten of Sylvia haar prins op het witte paard heeft gevonden.

Toch komen we steeds een stapje dichterbij, want de opnames van het programma zijn inmiddels afgerond!

De opnames van De Bachelorette zijn afgerond

Op Instagram zagen we dat Sylvia en Monica weer terugkwamen vanuit Zuid-Afrika naar Nederland en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: de opnames van De Bachelorette zijn afgerond! Whoopwhoop! Toch gingen de opnames niet altijd zonder slag of stoot, want begin van deze maand deelde Monica in haar vlog dat ze de opnames onverwachts noodgedwongen moesten uitstellen. De opnames verliepen dus niet helemaal vlekkeloos, maar gelukkig zijn de dus nu helemaal ready én zijn ze weer lekker in ons kikkerlandje.

Monica is natuurlijk een paar weken van huis weggeweest door de opnames van De Bachelorette, waardoor ze haar dochtertje Zara-Lizzy en haar vriend Robbert een tijdje moest missen. In haar vlog gaf ze destijds al aan dat ze hier moeite mee had en dat ze last had van heimwee. Gelukkig zijn ze nu weer herenigd, want op haar Instagram Stories zagen we hoe Monica haar dochter in de armen sloot. CUTE! Ook deelde Monica een recapje van haar tijd in Zuid-Afrika en zo te zien heeft ze het enorm naar d’r zin gehad!

Op deze datum kunnen we het programma verwachten

Zoals we al zeiden moeten we helaas nog heel even wachten totdat we het programma kunnen kijken. De eerste aflevering van De Bachelorette zal namelijk vanaf 14 februari 2023 (hoe kan het ook anders, op Valentijnsdag) op Videoland te zien zijn. Can’t wait!

Matched by Mom is afgelopen – zijn de koppels nog bij elkaar?