Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 24 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Sylvia Geersen vertelt in Special Forces VIPS over déze hele heftige gebeurtenis in haar leven

Sylvia Geersen is één van de deelnemers van het heftige programma Special Forces VIPS. Hierin geven de kandidaten de controle volledig uit handen en gaan ze voor het programma ver buiten hun comfort zone. Ook Sylvia heeft dit gemerkt tijdens een opdracht waarin ze iets héél persoonlijks van zichzelf onthult, wat bijna niemand van haar weet.

Alleen haar familie weet wat ze heeft meegemaakt.

Sylvia Geersen vertelt in Special Forces VIPS dat ze meerdere miskramen heeft gehad

In de nieuwe aflevering van Special Forces VIPS moeten de deelnemers een opdracht doen om elkaar beter te leren kennen. Één voor één vertellen alle kandidaten iets persoonlijks over zichzelf. Zo ook Sylvia, die iets vertelt wat alleen haar familie van haar weet: “Er is heel erg veel gebeurd, de afgelopen drie jaar. Ik heb veel miskramen gekregen. Ook een tweeling”, vertelt ze. “Ik praat er nooit over.” Het is enorm heftig. Het is een heel emotioneel onderwerp voor het model, wat natuurlijk volkomen logisch is: “Voor mij, dit programma, is ook dat ik mezelf heel erg blootgeef. Want iedereen gaat het nu weten en dat wist niemand, alleen mijn familie.”

En dat is niet het enige wat Sylvia heeft meegemaakt, ook met haar ex heeft ze niet altijd een leuke tijd gehad. Ze vertelt dat haar ex haar een keer in glas heeft gegooid. “Hij schold me ook altijd heel erg uit.” Het verbale geweld vindt ze hierdoor erger dan het fysieke geweld. “Daar kan je echt mensen kapot mee maken, hoe je tegen mensen praat.”

Vooroordelen

Het is wel duidelijk dat Sylvia heftige dingen heeft meegemaakt in haar leven. Daarom vindt het model het ook enorm vervelend als mensen vooroordelen over haar hebben: “Ik vind het ook lastig dat mensen mij onderschatten en denken dat ik dom ben. En ik lach alles altijd een beetje weg. Dat is een beetje een masker dat ik voor mezelf heb opgezet.”

Om déze reden wil Thijs Boermans niks kwijt over zijn relatie met Anna Nooshin