Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Nick en Simon uit elkaar – kijkers Jinek smullen van ongemakkelijk interview

Nick en Simon, één van de populairste zangduo’s van de afgelopen jaren, gaan uit elkaar. Dat werd vorige week duidelijk gemaakt en gisteravond schoven ze aan bij Jinek om hun verhaal te doen. Waarom? Is er ruzie? Waarom heeft Simon Nick ontvolgd op Instagram? Simon vertelde dat hij al sinds 2020 twijfelt maar dat de koek nu echt op is. Volgens Nick is er dan ook geen sprake van ruzie, maar toch voelt de sfeer wat ongemakkelijk.

Kijkers op Twitter gaan los na het zien van dit nogal ongemakkelijke interview.

Nick en Simon uit elkaar

Het voelt een beetje als een soort break-up. De twee zijn al jaren beste vrienden en behoren tot Nederlands populairste artiesten. Waarom stoppen? “Ik ben de initiatiefnemer van de breuk, de lol is weg”, onthulde Simon aan tafel bij Jinek. Begin 2020 voelde hij een behoefte aan meer vrijheid, toen hij met vrouw en kind op wereldreis was. Hij liet weten na de reis met een blok in zijn maag te zitten en dat hij het lastig vond dat het hele riedeltje weer zou beginnen.

Toch voelt het voor veel kijkers als een ongemakkelijk interview. Nick lijkt het niet eens te zijn met wat Simon zegt – ookal zegt hij van wel. Simon laat weten dat er veel gepraat is over de beslissing van de breuk: “We hebben uren gepraat, dat was een heel fijn gesprek. Nick zei: ik wil je begrijpen, wat voel je? Ik zit op een mooie plek in mijn leven. ik vind het oké, wat je ook beslist.”

Meer aan de hand?

Simon lag een tijdje geleden onder vuur bij verschillende juicekanalen omdat die beweren dat hij een enorme vreemdganger zou zijn. Ook dachten de kanalen te weten dat Nick daarom niet meer met hem geassocieerd wilde worden. Anyway, het blijft één grote show. Dat er meer aan de hand is óf dat Nick het gewoon niet helemaal eens is met deze hele situatie is wel duidelijk.

WAT? ‘Tinder Swindler’ Simon Leviev wil liefde vinden in eigen datingshow