Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 2 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Nicole uit MAFS haalt uit naar Martijn: ‘Zodra de camera uit staat is hij een ander mens’

In het nieuwe seizoen van Married At First Sight volgen we de avonturen van de singles die (zonder iets van de andere te weten) in het huwelijksbootje stappen. Bij sommigen is dat een groot succes, maar andere ervaren vanaf het eerste moment al moeilijkheden. De match van Nicole en Martijn is er eentje die ons vanaf het begin bezighield en nu haalt Nicole uit naar haar mismatch.

Ouch!

Nicole uit MAFS haalt uit naar Martijn: ‘Zodra de camera uit staat is hij een ander mens’

Het huwelijk van Nicole en Martijn kwam in de aflevering van gisteravond officieel ten einde toen de twee van elkaar gingen scheiden. Dit kwam niet als verrassing, want tijdens de huwelijksreis hadden de twee om de haverklap ruzie met elkaar. Mind you, er werd zelfs met glazen wijn gegooid.

In een recent interview met RTL Boulevard geeft Nicole toe dat het geen match was. Ook heeft zij nog het één en ander te zeggen over Martijn, ze vind hem namelijk een totaal ander persoon als de camera’s stoppen met draaien. ”Bij aankomst op de luchthaven zei hij ‘Joh, dit is eigenlijk meer een spelletje, want je bent zo weer gescheiden”’ onthult Nicole in het interview. ”Daar was ik al van geschrokken, want hij stond er dus anders in dan ik. Zodra de camera uitstaat is Martijn een ander persoon.”

 

Toch begon het goed, vertelt Nicole als aan het gevraagd wordt wat haar eerste indruk van Martijn was. ‘Een leuke vent. Het voelde allemaal best wel gek vertrouwd.”

Het auto-incident van Nicole en Martijn

In de desbetreffende aflevering was te zien dat Martijn en Nicole samen naar het dorpje gingen bij hun in de buurt. Gezellig, zou je denken, maar bij deze twee is dat helaas niet het geval. Op de terugweg zou er in de auto een heftige ruzie zijn geweest, waarbij Martijn steeds harder is gaan schreeuwen. Ook wilde Nicole hierdoor dat Martijn de auto aan de kant zou zetten, maar dat wilde hij niet. Uiteindelijk trok Nicole het niet meer en heeft ze aan de handrem getrokken. Daarna is ze gelijk uit de auto gestapt.

Dit was een van de redenen waarom de match van Nicole en Martijn al snel in de soep liep. Toch geeft Nicole in het interview aan dat ze wel weer openstaat voor een nieuwe man, als het maar de juiste match is.