Audrey Garot
Audrey Garot Reality 18 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van Married at First Sight gaan los over het handrem-incident van Martijn en Nicole

Gisteren was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Married at First Sight. En waar het bij Martijn en Nicole meteen super goed ging en het leek alsof dit een perfecte match was, lijkt het er steeds meer op dat ze het niet heel lang meer gaan volhouden samen. Dit bleek ook wel uit de aflevering van gisteravond, waarbij de bom pas écht ontplofte tussen de twee..

En ook de kijkers vonden er wat van.

Kijkers van Married at First Sight gaan los over het incident van Martijn en Nicole

In de aflevering was te zien dat Martijn en Nicole samen naar het dorpje gingen bij hun in de buurt. Gezellig, zou je denken, maar bij deze twee is dat helaas niet het geval. Op de terugweg zou er in de auto een heftige ruzie zijn geweest, waarbij Martijn steeds harder is gaan schreeuwen. Ook wilde Nicole hierdoor dat Martijn de auto aan de kant zou zetten, maar dat wilde hij niet. Uiteindelijk trok Nicole het niet meer en heeft ze aan de handrem getrokken. Daarna is ze gelijk uit de auto gestapt.

Dit is natuurlijk een heftig incident en iets wat je niet zo snel zou verwachten tijdens een aflevering Married at First Sight, maar het is toch een beetje vreemd allemaal. Wij krijgen namelijk niks van deze confrontatie te zien en zien alleen dat Nicole in de berm aan het wachten is, totdat iemand haar komt ophalen. En dat terwijl er vaak in de auto wel een camera hangt, toch?! Ook de kijkers vonden deze confrontatie tussen Martijn en Nicole erg vreemd en gingen dan ook los op Twitter.

Team Nicole

Veel kijkers vinden het gedrag van Martijn echt niet kunnen. Hij geeft aan dat Nicole hem kleineert, maar geeft geen voorbeelden. Dan wordt het ook wel lastig om dit te kunnen verbeteren. Sonny en Dylan gaven vanaf het begin al aan dat het niks zou worden tussen Martijn en Nicole, en het lijkt erop dat ze wel eens gelijk kunnen hebben..

HUH? Martijn uit Married at First Sight deelt opmerkelijke Instagram-post over zijn huwelijk