Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 18 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

In de teaser van You seizoen 4 neemt Joe zijn studenten onder de loep

Binnenkort verschijnt het allereerste deel van het vierde seizoen van You op Netflix, waarbij Penn Badgley weer in de huid kruipt van moordenaar Joe Goldberg. Ook in dit nieuwe seizoen lijkt het erop dat er weer bijzondere en dubieuze dingen gaan gebeuren. En dit keer niet alleen met de liefdes van Joe Goldberg, maar hij neemt nu ook zijn studenten onder de loep..

Holy moly..

De teaser van You seizoen 4 is te zien

Aan het einde van het derde seizoen van You zagen we hoe Joe zijn vrouw Love vermoordde, zijn eigen dood in scène zette én hun huis liet affikken. Heavy.. Hierna besluit hij zijn oude leven achter zich te laten en zijn nieuwe vlam Marienne achterna te reizen. We zagen eerder dat Joe in de romantische stad Parijs verbleef, maar dat is niet waar het nieuwe seizoen zich zal afspelen. Uiteindelijk komt Joe in Londen terecht, waar hij aan de slag gaat als docent aan de universiteit. Hier houdt hij zijn studenten goed in de gaten, en zo ook Simon, die in de teaser hieronder te zien is.

Studenten

In de korte teaser van You die hierboven te zien is, maken we kennis met Simon, één van de studenten van Joe. Hierin zien we dat Simon bezig is met een schilderij, maar ondertussen horen we Joe die zich afvraagt wat hij met hem aan moet.. In eerste instantie komt Simon als een rustige en betrouwbare jongen over, maar is dat ook echt zo? Ook gokken wij dat niet alleen Simon in de gaten wordt gehouden door Joe, maar dat we met meerdere studenten kennis zullen maken in het nieuwe seizoen.

Binnenkort zullen we het allemaal zien en krijgen we eindelijk antwoord op onze vragen. Het eerste deel van You verschijnt namelijk op 9 februari op Netflix. Het tweede deel komt een maandje later, op 9 maart. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Ginny & Georgia-acteur Felix Mallard komt helemaal niet uit Amerika en onthult zijn échte accent