Renée
Renée Life 22 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom mensen die niet terug appen juist een leuke persoonlijkheid hebben

Hé, je weet dat niet appen terwijl iemand je een berichtje heeft gestuurd best wel onbeleefd is. Maar geloof ons, ondanks dat dit misschien een slechte eigenschap is, hoef je je hier niet langer voor te schamen. Je hebt namelijk juist een leuke persoonlijkheid, hoe tegenstrijdig dit ook klinkt.

Ja, je leest het goed. App je niet terug omdat je het vergeten bent? Dan ben je een hartstikke leuk mens. Natuurlijk hebben we genoeg redenen om dit bewijs hard te maken.

Waarom mensen die niet appen juist leuk zijn

Je bent waarschijnlijk vaker in de problemen gekomen omdat je even vergeten was om een berichtje te sturen. Maar maak je geen zorgen hoor, je bent een hartstikke leuk mens om de volgende redenen:

1. Je leeft in het moment

Kijk, dat appje zie je echt wel. En nee, je kiest er niet bewust voor om niet te appen. Maar omdat je zo in het moment leeft vergeet je simpelweg om te antwoorden. Je vindt het namelijk heel belangrijk om de tijd die je met anderen doorbrengt ook echt met hen door te brengen. Niet met je telefoon.

2. Je hecht veel waarde aan je sociale contacten

Je vriendinnen vind je één van de belangrijkste mensen in je leven. De sociale contacten zijn voor jou belangrijk, maar je bent nu eenmaal niet zo’n apper. Liever spreek je af in de kroeg en praat je face-to-face bij in plaats van via de telefoon. Dat vind jij veel persoonlijker.

3. Je stresst minder snel

Zodra je telefoon oplicht omdat je een nieuw berichtje hebt voel je niet gelijk de neiging om je telefoon erbij te pakken. De telefoonstress waar veel mensen mee kampen voel jij totaal niet. Het maakt je daarom ook niet uit als je een keer per ongeluk niet hebt gereageerd. Waar maken mensen zich druk om?

4. Je houdt heel erg van gezelligheid

Jij bent een hartstikke leuk persoon. Gezellig is je tweede naam en tijdens een avondje met de meiden laat je nog liever je telefoon thuis. Terwijl anderen continu Stories maken voor Instagram ben jij bezig met kletsen.

5. Je hebt een rijke fantasie

Anderen zouden je omschrijven als een dromer. Vaak ben jij diep in gedachten verzonken en vergeet je dat je überhaupt dat berichtje hebt geopend, omdat je met je hoofd heel ergens anders was. Door je rijke fantasie denk je daarom vaak dat je wel hebt gereageerd, terwijl je dat misschien nog niet hebt gedaan.

Wist je al dat vrouwen die bier drinken onwijs vrouwelijk en sexy zijn?

Waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn