Redactie
Redactie Films & Series 3 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Colombiaanse erotische Tinder-serie op Netflix wordt massaal gestreamd

Netflix is een erotische thriller rijker, waarin Tinder centraal staat. Ditmaal met een iets beter plot dan bijvoorbeeld het Poolse gedrocht 365 Days en de opvolgers daarvan. Bovendien is Perfil Falso (Fake Profile) een serie, en geen film.

Waar Netflix begon als een kuise streamingdienst zonder rode oortjes, zijn erotische thrillers vandaag de dag schering en inslag. Deze top 5 is slechts het topje van de loeihete ijsberg, die nu een nog dikkere onderlaag heeft met Perfil Falso. Ook te vinden op de Engelse titel Fake Profile.

Erotische thriller Perfil Falso op Netflix

Doet het plot er toe bij erotische thrillers? Op zich lijken ze allemaal op elkaar, dus al kijkende leert men. Maar toch even een kleine synopsis, want Perfil Falso lijkt op het eerste gezicht iets gewichtiger dan zijn genreconcurrenten. Camila ontmoet haar droomman via datingapp Tinder. Na een idyllische romance wil ze hem verrassen, maar uiteindelijk komt ze vast te zitten in een vals paradijs.

De erotische thriller is een Colombiaanse Netflix-serie. Verwacht dus veel temperament en zwoele temperaturen in Perfil Falso dan wel Fake Profile. De hoofdrollen worden gespeeld door Carolina Miranda en Rodolfo Salas. En helaas, deze ken je niet van Narcos. Wel spelen ze in een handjevol andere Colombiaanse series.

Hoe wordt Fake Profile beoordeeld?

Wereldwijd is Perfil Falso na FUBAR, de nieuwe serie met Arnold Schwarzenegger, de best bekeken serie op Netflix. Dat blijkt uit data van Flixpatrol.

Niets is wat het lijkt op Tinder

Massaal gestreamd worden is nog niet eens zo’n heel grote prestatie als erotische thriller waarin Tinder centraal staat. Dan rest de vraag: hoe wordt deze Netflix-serie beoordeeld? Welnu, beter dan 365 Days, maar nog steeds niet lovend. Op IMDb scoort Perfil Falso met een 5,9 uit 10 een krappe voldoende. Op Rotten Tomatoes zijn nog te weinig recensies binnengekomen voor een score, maar de eerste beoordeelt de serie middels een verse rode tomaat als positief.

Oordeel zelf: Fake Profile is nu te streamen op Netflix.

De Tinder-functie om criminelen te ontwijken

Bang geworden om überhaupt Tinder nog te openen? Check dan deze functie.

Dit is de trailer van het nieuwe, akelige seizoen van Black Mirror