Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 3 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Lena van Echte Meisjes In De Jungle haalt keihard uit naar Gaby Blaaser

Het is alweer even geleden dat het programma Echte Meisjes In De Jungle te zien was. Hoewel het programma keer op keer voor de nodige entertainment zorgde, hebben de vrouwen buiten het programma er nog de nodige ruzie op overgehouden. Zo ook Lena en Gaby Blaaser en Lena haalt nu in het programma van Fawry, RealiTea, keihard uit naar de zwangere Gaby.

Juicy!!

Echte Meisjes In De Jungle

Als je Echte Meisjes In De Jungle hebt gevolgd weet je dat het programma vol met drama zat. Zo kwam Esmee Ipema in een van de eerste afleveringen ter val door een aaval van Louisa en moesten zij beiden het programma verlaten. Later vertelde Esmee Ipema nog steeds last te hebben van die ene val.

Na Echte Meisjes In De Jungle werd er door verschillende vrouwen uit het programma flink met modder gegooid. Dit zorgde voor ontzettend veel drama tijdens de reünie van het programma, maar zelfs nu kunnen de vrouwen het niet laten. Zo heeft Lena keihard uitgehaald naar Gaby Blaaser.

Colombiaanse erotische Tinder-serie op Netflix wordt massaal gestreamd

Lena en Gaby

Nadat Lena het samen met Fawry over het programma Echte Meisjes In De Jungle heeft zegt ze: “Ik moet wel zeggen dat ik wat over Gaby moet zeggen. Mag dat?” Fawry stemt hier natuurlijk mee in, waarop Lena begint te vertellen: “Ik vind het echt lelijk dat zij een keer over mij heeft gezegd van ‘hoe kan zij zo’n leuke jongen aan de haak slaan als ze heeft gepoept daar.’ Terwijl hoe durft ze achter mijn rug om te praten. Zij loopt daar iedereens kontje te likken en achteraf gaat ze allemaal dingen over andere mensen zeggen. Dat wil ik echt even gezegd hebben. Gaby, jij bent echt een trut.”

Fawry vraagt vervolgens aan Lena of zij denkt dat Gaby van tevoren al wist dat ze zwanger was, waarop Lena volmondig “Ja” reageert. “1000% en ze wilde zelfs nog blijven. Maar als je zo graag zwanger wilt zijn, hoezo zet je dan je kind op het spel, want je weet dat er van alles kan gebeuren.” Lena vervolgt: “Ze wist al dat ze niet ongesteld werd en toen vroeg ze daar opeens een zwangerschapstest aan.”

Lena uit Echte Meisjes In De Jungle heeft spijt van haar BBL