Emma Toussain
Emma Toussain Mode 24 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze sneakers zijn dé nieuwe it-schoenen van deze lente

Sneakers zijn al jarenlang onderdeel van de moderne cultuur en de inspiratie wordt van ook voornamelijk uit de sportwereld gehaald. Denk maar aan basketbal of atletiek, de meeste sneakers lijken op een verfijnde versie van deze sportschoenen. De sportieve stappers zijn dan ook een perfecte aanvulling op jouw gardarobe en aangezien de lente al weer bijna begint is het tijn om na te denken over nieuwe frisse schoentjes. Afgelopen week heeft Reebok de terugkeer van zijn BB 4000 aangekondigd, een lifestyle-remake van Reebok’s BB reeks die eind jaren 80 de basketbalvelden domineerden.

De nostalgische sneaker is nu verkrijgbaar in nieuwe, moderne kleuren. Gedurende 2023 worden er nog meer kleurstellingen gelanceerd.

Reebok in 2023

Deze sneaker werd geboren in 1986 – een hele tijd geleden dus. Met de introductie van de nieuwe modellen brengt Reebok een eerbetoon aan de straatcultuur uit de jaren 80 en 90, de gouden jaren van basketbal. Er bestaan natuurlijk heel veel sneakers met een soortgelijke look & feel, maar die zijn dan ook razendsnel uitverkocht. Dit is een verborgen parel.. maar ze gaan waarschijnlijk ook snel dus be quick.

Reebok

Tof toch? Ze hebben nog meer kleuren.. gericht op vrouwen maar ook unisex. Maar ga gerust zelf even browsen.. zo zie je snel wat je leuk vindt.

Zijn je witte sneakers gelig geworden? Wij hebben handige tips voor je

Je kan inspuiten wat je wilt, die witte sneakers van je zijn altijd binnen no time knalgeel. Of nog erger: zwart. Je doet toch zo je best om ze lekker wit te houden maar dat blijkt helaas onmogelijk. Wees niet getreurd, zelfs de meest gelige sneakers krijg je weer wit. Dankzij deze fantastische gummetjes. Er zijn wel meer hacks waarmee je je sneakers weer stralend wit krijgt, maar geen hack werkt zo snel als het gummen van je schoenen. Wil je weten welke producten je daarvoor kunt gebruiken? Dat snappen we, zo verdwijnt die gele kleur als sneeuw voor de zon. We zetten de beste gummen voor je op een rij. Zo loop jij er altijd helemaal netjes bij.

Een verbroken vriendschap: 4 tips om hiermee om te gaan