Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 20 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Zien je witte sneakers er gelig uit? Met deze gummetjes worden ze weer hagelwit

Je kan inspuiten wat je wilt, die witte sneakers van je zijn altijd binnen no time knalgeel. Of nog erger: zwart. Je doet toch zo je best om ze lekker wit te houden maar dat blijkt helaas onmogelijk. Wees niet getreurd, zelfs de meest gelige sneakers krijg je weer wit. Dankzij deze fantastische gummetjes.

Gum is niet alleen bedoeld om slappe teksten en mislukte tekeningen weg te werken, ook je gele sneakers kan je er aardig mee opknappen.

Met deze gummetjes worden je sneakers weer wit

Sneakers klaar, gummen maar! Er zijn wel meer hacks waarmee je je sneakers weer stralend wit krijgt, maar geen hack werkt zo snel als het gummen van je schoenen.

1. Collonil Soft gum – €4,99

Dit goedkope gummetje moet je gewoon in de kast hebben liggen. Het is specifiek bedoeld om de schoenzolen en -randen een goede oplapbeurt te geven. Simpeler kan haast niet want de gum werkt exact hetzelfde als elke andere gum. Veeg ‘m heen en weer over de schoenzool en je ziet de gele of bruine kleur als sneeuw voor de zon verdwijnen.

gum sneakers
Soft gum

2. Magic Gum – €9,95

Iets duurder in de categorie maar deze gum kan dan ook echt alles. Niet alleen je schoenzolen worden hiermee weer hagelwit, ook de stof zelf (mits van leer) straalt weer als voorheen na een flinke poetsbeurt. Gooi dit gummetje in je tas om nog snel even je sneakers op te poetsen voor een date.

magic gum sneakers
Bol.com

3. Jommy Sneaker Gum – €11,99

Met de Jommy gum krijg je je sneaker van links tot rechts weer brandschoon. Elk vlekje kan worden weggepoetst. Het ideale van deze gummetjes is dat je zelfs suède schoenen kan schoonpoetsen. De gum is verkrijgbaar in het zwart en wit en beide gummetjes hebben dezelfde werking. Je kan dus ook met een gerust hart met de zwarte gum een witte sneaker schoonmaken.

sneaker gum
Bol.com