Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 17 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dít is de nieuwe vriend van Demi uit Temptation Island 2019

Demi Rutting uit Temptation Island maakt via Instagram bekend dat ze een nieuwe vriend heeft. Na haar Temptation-avontuur met haar toenmalige vriend Sidney Bout, heeft ze weer de liefde gevonden. Wij stellen je voor aan haar nieuwe vriend.

Temptation-koppel Demi en Sidney

Demi deed samen met haar toenmalige vriend Sidney Bout mee aan Temptation Island 2019. Ondanks dat de twee de ultieme relatietest hadden overleefd, besloten de twee toch uit elkaar te gaan. De reden voor de breuk bleef nog een tijdje geheim.

Een paar maanden later werd via een uitgelekte video bekend dat Sidney het bed had gedeeld met een ander. Demi deelde toen met haar volgers dat het goed met haar ging. Nu maakt ze via haar Instagram-account bekend dat ze een nieuwe vriend heeft: Daan Raijmakers.

Het nieuwe koppel

Zowel Demi als Daan zijn ontzettend sportief. Daan werkt als fitnesscoach en personal trainer, een perfect match! Via een Instagram-reel maakt Demi de relatie bekend. Daarnaast bevestigt ze haar relatie ook aan LoveReality, hier vertelde ze hoe ze elkaar hebben ontmoet:

“Ik heb hem leren kennen via Instagram. Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren. Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

Verder vertelt ze, “Hij maakt me ook heel erg aan het lachen en ik voel me ook heel erg tot hem aangetrokken. Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toe gegroeid en zijn nu echt samen.”

Hieronder kan je de reel bekijken:

Megan van Temptation Island 2018 is onherkenbaar, benieuwd hoe ze er nu uitziet? Je ziet het hier:

Zo ziet Megan uit Temptation Island er nu uit (en dat is heel anders dan in 2018)