Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 17 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Channah en Quentin van Temptation Island krijgen een eigen realityserie

Het bekende Temptation Island: VIPS-koppel Channah en Quentin krijgen een eigen realityserie op Videoland. Het koppel dat bekend werd van Ex on the Beach gaat hun dromen achterna, wij vertellen je wat we tot nu toe allemaal weten.

Temptation Island

Quention Jarrett en Channah Koerten, bekend van Ex on the Beach seizoen 3, deden in 2019 mee aan Temptation Island: VIPS. Toch was dit avontuur van korte duur, want Channah bleek zwanger te zijn van hun eerste kind. Daarom werd het koppel vervolgens naar huis gestuurd. Quentin en Channah zijn nu trotse ouders van twee kinderen, Tiger Travis en Rumi Rainbow.

Hun relatie heeft in de tussentijd veel ups en downs gehad, maar toch zijn de twee nog bij elkaar. Ze gaan nu samen, als gezin, een nieuw avontuur aan.

Realityserie

Channah heeft een eigen YouTube-kanaal waar ze dagelijks haar leven filmt en van alles deelt met haar volgers. Van een dagje met het gezin tot haar bevalling. Ongeveer vijf maanden geleden ging het hele gezin op vakantie naar Curacao, waar Quentins dochter uit een vorige relatie woont. De vakantie werd natuurlijk volledig vastgesteld door Channah.

Whut? Gaan de hoogzwangere Channah en Quentin van Temptation Island VIPS uit elkaar?

De vakantie beviel het gezin goed, zelfs zo goed dat ze er over nadachten om te emigreren. In de vlogs van Channah waste zien hoe ze naar huizen aan het kijken waren. Nu is het officieel zover. e gaan met het hele gezin naar Curacao emigreren en op zoek naar de perfecte locatie om een B&B te beginnen. Videoland maakte vandaag bekend dat het Temptation Island-koppel hun dromen achter na gaat en dat ze gefilmd worden tijdens hun avontuur voor de nieuwe realityserie ‘De Koertjes’. Benieuwd naar het avontuur? Vanaf vrijdag 8 oktober is de realityserie ‘De Koertjes’ wekelijks te zien op Videoland.

Lees hier alles over het eerste kampvuur van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave.

Het eerste kampvuur van Temptation Island 2021 zorgt direct voor tranen