Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 26 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo kijk je het nieuwste seizoen van Love Island UK nu al in Nederland

Waarschijnlijk heb je het al overal op Instagram en Facebook voorbij zien komen. Het 8ste seizoen van Love Island is begonnen! 6 juni kwam de eerste aflevering van de geweldige datingshow online in de UK, maar op Videoland is er nog geen enkele aflevering verschenen. Toch is de serie al te zien in Nederland en wij vertellen je precies hoe het zit.

“I’ve got a text!”

Love Island seizoen 8

De zomer is officieel begonnen en dat betekent dat het ook tijd is voor een nieuw seizoen van Love Island. Als je een beetje op ons lijkt is de Engelse versie van Love Island je favoriet, maar het nieuwste seizoen is helaas nog niet op Videoland verschenen. Toch genieten ze in de UK al ruim drie weken van onze favoriete datingshow.

In het 8ste seizoen van Love Island UK trekken dit jaar weer 5 single meiden en 5 single jongens samen in een villa om de liefde van hun leven te vinden. De bewoners genaamd Paige, Indiyah, Tasha, Gemma, Amber, Ikenna, Liam, Dami, Andrew en Luca zijn nu al geliefd bij kijkers en wij snappen wel waarom. Iedereen was na Corona namelijk toe aan een nieuw seizoen van Love Island UK en ook wij zijn obsessed.

Jaimie Vaes over seizoen 3 van in Jaimie: In The Vaes Lane: ‘Het gaat nu een keer écht om mij’

kijken in Nederland

Aangezien de Nederlandse versie van Love Island nog niet is begonnen is dit het perfecte moment om de UK-versie te gaan kijken. Nu horen we je denken: “maar deze variant is toch niet te zien in Nederland?” De Engelse serie is inderdaad nog niet op Videoland te zien, maar dat betekent niet dat je de show niet op een andere manier al kunt bekijken.

Om de serie op de originele site – ITV.com – te bekijken, moet de server zien dat je in The United Kingdom bent. Dit kan je regelen met een VPN. Hoewel een VPN vaak geld kost, zijn er ook verschillende gratis varianten te vinden op het internet. Download dus een VPN die kan verbinden met een server in The United Kingdom en ga vervolgens naar ITV. Op deze site kan je een abonnement nemen, maar je kan ook gratis series kijken als ze je reclame mogen tonen tussen de aflevering. Kies vooral jouw eigen voorkeuren en begin vandaag nog met kijken!

Daar is ‘ie dan: de single ‘Break My Soul’ van Beyoncé is nu te luisteren