Redactie
Redactie Confession 27 jan 2024
Leestijd: 3 minuten

Nora (22): ‘Mijn vriend gebruikt foto’s van mijn familie en vrienden bij het masturberen’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week lees je het verhaal van Nora*, die erachter is gekomen dat haar vriend foto’s van haar familie en vrienden gebruikt tijdens het masturberen.

‘Mijn vriend gebruikt foto’s van mijn familie en vrienden bij het masturberen’

“Ik en mijn vriend hebben al vier jaar een relatie. Een hele gelukkige zal ik al die jaren gezegd hebben, maar ik ben er laatst aan gaan twijfelen. Ik en mijn vriend hebben geen geheimen voor elkaar, dat dacht ik in ieder geval. Ik mag altijd op zijn telefoon kijken als ik even wat nodig heb en toen ik er laatst opzat kwam ik iets vreselijks tegen. Nooit had ik gedacht dat ik dit ooit zou zien op de telefoon van mijn vriend.

Mijn telefoon was leeg en ik vroeg aan mijn vriend of ik zijn telefoon even mocht gebruiken om iets op te zoeken. Nadat ik dit gedaan had ging ik nog even langs zijn camerarol om oude foto’s van ons te bekijken. Dit doe ik wel vaker en mijn vriend heeft hier nooit een probleem mee. Tijdens het scrollen kwam ik ontelbaar veel leuke foto’s van ons tegen, maar na even scrollen kwam ik wat raars tegen.”

Lina (29): ‘Mijn schoonmoeder maakte zonder mijn toestemming mijn zwangerschap bekend op social media’

Familie en vrienden

“Tussen als onze foto’s samen stonden hier en daar namelijk foto’s van vrouwelijke familieleden van mij en van mijn vriendinnen. Ik wist eerst niet wat ik hier van moest denken, maar kwam er naarmate ik door scrolde steeds meer tegen. Dus ik besloot op onderzoek uit te gaan en tussen zijn fotoalbums te kijken. En ja hoor, daar stond een album met allemaal foto’s van mijn familie en vrienden, met een aubergine emoji erbij. Ik kreeg direct een knoop in mijn maag. Als hij de foto’s echt gebruikte waarvoor ik dacht dat hij ze gebruikte zou ik spontaan misselijk worden.

Ondanks dat ik een paar dagen twijfelde besloot ik toch mijn vriend te confronteren met mijn bevinding. En zijn antwoord beviel me absoluut niet. Hij kwam namelijk niet uit zijn woorden toen ik hem voor het blok zette en dat zei voor mij al genoeg. Ik gooide de telefoon zijn kant op en rende weg om naar huis te gaan, maar hij kwam achter me aan. Hij schreeuwde dat het hem speet, maar ik wilde het niet meer horen. Toen ik thuis kwam had ik twintig gemiste oproepen en wel dertig gemiste berichtjes van hem. Hij schreef hoeveel spijt hij ervan had en dat het allemaal niks betekende, maar ik was er klaar mee. Ik heb hem toen gebeld en gezegd dat ik het uitmaakte en sindsdien hebben we elkaar niet meer gesproken.”

Lotte (25): ‘Mijn vriend probeerde me als “grapje” van een klif te duwen’