Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Oeh la la: Bachelorette-Rick showt nieuwe vriendin op Instagram

Het afgelopen seizoen van De Bachelorette was de enthousiaste Rick vastberaden om het hart van Sylvia Geersen voor zich te winnen. Dat ging af en toe net even een beetje té, waardoor de andere mannen al snel een beetje klaar waren met het gedrag van Rick en ook Sylvia kwam er uiteindelijk achter dat Rick niet de ware voor haar is. Heel lief en alles is goed bedoeld, maar niet voor Syl. Wel liet Rick tijdens de reünie weten dat hij aan het daten was met een hele leuke vrouw uit Bonaire en dat ze elkaar alleen nog maar via de telefoon hadden gesproken.

Bachelorette-Rick heeft nieuwe vriendin

Oké Rick heeft misschien niet duidelijk gezegd dat het zijn nieuwe vriendin is maar hij plaatst wel een foto op Instagram met hartje, dat betekent veel goeds toch? Zijn nieuwe lover heet Larissa en aan haar profielfoto te zien denken we inderdaad dat dit de vrouw is die op Bonaire woont. Knap stel!

De andere Bachelorette-mannen zijn dan ook harstikke blij voor Rick. Zo reageert Tjeerd: “Lekker bezig maatje. Enjoy 🥂” en Marlon laat weten: “Geweldig om te zien Bro! Geniet met elkaar!!🙌🏽🔥❤️”

Mocht je nog wat meer willen weten over Rick..

Rick is zelfstandig fysiotherapeut en heeft een eigen methode bedacht waarmee hij zijn eigen praktijk runt. Rick is zelfverzekerd en straalt veel energie uit. Hij weet waar hij het over heeft en is innovatief in zijn vak. Ook is hij een echte gentleman en houdt altijd de deur open voor een dame. In totaal heeft Rick acht relaties gehad maar deze beëindigd, omdat hij zijn roerige verleden nog niet goed had verwerkt. Hij wil niets liever dan samen een ‘imperium’ opbouwen met iemand die eerlijk is en met wie hij alles kan delen. En dat lijkt hij nu helemaal gevonden te hebben!

Sylvia Geersen heeft een nieuwe haarkleur en laat ‘t zien op Instagram