Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Waarom Tempa-verleidster Danique haar arm zwart heeft laten tatoeëren? ‘Omdat ik het wil’

Dat de deelnemers van Temptation Island niet vies zijn van een tattoo hier of daar, dat weten we inmiddels wel. Ook harstikke mooi trouwens, wij zijn ook wel fan. Zo liet Iris vorige week al een nieuwe zetten op haar heup, eentje van behoorlijke grootte. Maar verleidster (heten ze nog wel zo eigenlijk?) zit op een heel ander niveau. Ze zat natuurlijk al onder de tatoeages, maar ze heeft nu haar arm zwart laten tatoeëren. En dan bedoelen we helemaal zwart. Ze deelt het proces op TikTok en haar volgers vinden het maar lastig begrijpen waarom je zoiets zou doen.

Danique laat arm zwart tatoeëren

Ze neemt haar inmiddels 107K volgers mee naar de tattooshop, waar ze haar arm dus zwart laat maken. Hier voelen ben al veel van haar volgers een bepaalde weerstand. “Neeeeeeee! mn moederhart huilt🥺” laat iemand weten. “Waaaarom😭” reageert een ander.

@daniquescw

Bijna nokkie maar omg ik ben zo blij. Volledige resultaat op mijn ig! @daniquescw #blackouttattoo #blackout

♬ Aesthetic – Tollan Kim

Toch laat Danique zich niet uit het veld slaan en geeft ze duidelijk antwoord op de vraag waarom ze dit doet. “Op alle waarom vragen 1 antwoord: omdat ik het wil! Ik vind ook veel dingen niet mooi. Ik doe lekker wat ik wil en raad iedereen aan hetzelfde te doen”. Duidelijke taal!

Ook kan ze het niet laten om een aantal sarcastische TikToks op te nemen, aan de hand van alle reacties die ze krijgt.

@daniquescw

Neejoh echt?

♬ original sound – sydney🫶🏾

Lang proces

En je hele arm zwart maken.. dat gaat niet zonder pijn of jeuk. Het zetten zelf deed heel veel pijn volgens Danique, maar ook het helen gaat langzaam. Als je zelf een tattoo hebt weet je dat het gaat jeuken na een tijdje omdat het aan het herstellen is. Nou.. stel je voor dat je hele arm dat doet. Ook is ze aan het vervellen en vallen er stukjes huid van haar arm. Een soort olifant (of slang) noemt ze het zelf.

@daniquescw

BEN WEL MEGA BLIJ!! #blackouttattoo

♬ origineel geluid – Danique

Perfect geföhnd haar zelf creëren? Met deze tutorial is het een makkie