Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Marian uit B&B Vol Liefde stopt met haar bedrijf

De blonde Marian staat bekend om haar luxe levensstijl en dat is haar niet allemaal komen aanwaaien, ze heeft jaren hard gewerkt en runt een eigen makelaarskantoor. Maar.. het is nu tijd voor een volgende stap.

Marian uit B&B Vol Liefde stopt met haar bedrijf

Marian laat via haar Instagram-account weten dat haar bedrijf in de verkoop staat. Property Investments is een groot succes en daar plukt ze nu de vruchten van, want hallo.. kijk haar mansion?! De B&B blijft gewoon nog bestaan, gelukkig. Maar haar makelaarskantoor wordt dus van iemand anders.

“Na ruim 30 jaar heb ik besloten mijn bedrijf te verkopen. Geïnteresseerde kunnen mij berichten Alles zal vertrouwelijk in behandeling worden genomen,” zo schrijft ze erbij.

Wel laat ze weten dat het altijd haar ‘baby’ zal blijven. Zal ze zich lekker gaan focussen op de B&B? Of haar NIEUWE LIEFDE MISSCHIEN? Laten we het hopen, en laten we hopen dat ze straks lekker met Ed aan haar zijde over de Portugese boulevards flaneert met haar glitterhakjes. Pensioen uitgespeeld? Dachten wij wel.

Een bijzonder figuur

Marian heeft een goede huisvriend, dat is Eduardo. Olof had wel wat moeite met hem in het begin, maar Eduardo doet geen vlieg kwaad. Ook kijkers van het programma vonden hem wat aanwezig, maar dat blijkt verder in ‘t programma helemaal geen probleem.

Inmiddels heeft Marian al heel wat mannen mogen ontvangen in haar prachtige Portugese huis, maar Eduardo is altijd een vaste factor. Als je goed oplet zie je dat hij een halsband draagt. Waar sommige mensen dat als kinky kunnen zien, heeft dat voor Eduardo een hele andere en helemaal niet zo kinky reden. Integendeel zelfs. RTL vraagt dan ook aan haar hoe dit precies zit: “Ik heb heel veel opmerkingen gehad over Eduardo’s zijn halsband. Dat is eigenlijk heel triest, want hij heeft zijn hond op moeten geven. Die hond dat was zijn alles.” Tikkie luguber, maar ook wel zielig.

B&B Vol Liefde-Walter is twintig kilo afgevallen, deelt resultaat op Instagram