Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 6 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Hier wíl je heen – er is een oliebollen pop-up geopend in Amstelveen waar je zelf je oliebol kunt versieren

Oud & nieuw is nog ver weg maar dat wil niet zeggen dat het te vroeg is voor een oliebol. Er is namelijk nu een oliebollen pop-up waar je je eigen oliebol kunt designen. Meer Instagrammable gaat je leven niet worden.

Kies uit toppings zoals eetbaar goud, mini marshmallows, roze chocolade, smarties, toffeeblokjes en chocoladeballetjes. Ja, bij Holymoliebol kom je een stapje dichter bij de poort naar de hemel.

Design je eigen oliebol bij Holymoliebol

Bij deze te gekke oliebollen pop-up kan je zélf je oliebol designen. Maar daar blijft het niet bij. Zo heeft Holymoliebol maar liefst zes verrassende smaken. Waaronder Choco Salted Caramel (kwijl!) en een heerlijke herfstvariant: Appel Kaneel met Cranberries.

Ben jij geen zoetekauw? No problemo vriendin. Ze hebben zelfs een Old Amsterdam oliebol én Cheesy Chorizo. Klinkt misschien een beetje gek maar wij kunnen je vertellen dat ze goddelijk zijn.

Holymoliebol

Ook komt er de mogelijkheid om deze oliebollen te bestellen. Perfect voor een avondje met lover of wat dacht je tijdens Sinterklaas met de meiden? Vergeet vooral niet je eigen creatie te delen met de volgende hashtag: #myholymoliebol

Holymoliebol
The Social Show

Waar kan je deze geweldige oliebollen pop-up vinden?

Deze veel te knappe oliebollen pop-up zit in het winkelcentrum van Amstelveen. Holymoliebol is vanaf vandaag tot en met 7 januari 2020 open. Check voor meer informatie het Instagramaccount hier.

Misschien vind je dit ook interessant: