Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

OMG – Pommeline laat gezicht tatoeëren en zo ziet het eruit

De Vlaamse Pommeline is een aantal jaar geleden bekend geworden door haar deelname aan Temptation Island, waar ze toen als verleider het hart van Merijn sneller liet kloppen. Die relatie liep uiteindelijk stuk en toen vond ze de liefde bij Fabrizio, óók een TI-verleider. Inmiddels ligt de realitywereld achter haar en werkt ze als carrière als tattoo artiest. Ze heeft zelf dan ook weer een nieuwe tattoo erbij en wel op een hele bijzondere plek..

Haar gezicht.

Pommeline neemt tattoo in gezicht

De blondine laat haar nieuwe aanwinst zien op Instagram: “So I did a thing..” Ze heeft twee sterretjes onder haar oog. De reacties van haar volgers zijn gemengd, sommigen vinden het ontzettend stoer en anderen vinden het dan weer zonde. Zo laat iemand (let op, Vlaams) weten: Staat u super goed, en het is nog op een mooie plaats gezet waardoor het de anatomie van u gezicht niet verstoord 🔥 Mensen die ontevreden zijn hiermee moeten eens leren dat het u lichaam is en ze hun niet moeten moeien” en een andere volger is juist geschrokken: ‘Noooooo😟’.

Gelukkig in de liefde

De sterretjes stralen, maar Pommeline ook. Ze is namelijk al drie jaar gelukkig met haar vriend Cirio Wassenhove. Cirio is eigenaar van Cirusso Art, een tattoo-en piercingketen.

Tattooliefhebbers opgelet! Dit zijn de mooiste kleine tattoos om spontaan te laten zetten