Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 14 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Outer Banks seizoen 3 komt er aan: dit kunnen we verwachten

Goed nieuws voor de fans van de Netflixserie Outer Banks! Ondanks dat we even hebben moeten wachten kunnen we nu gaan beginnen met aftellen. Want vanaf 23 februari is seizoen drie van de serie namelijk te zien op Netflix. Fun fact: de releasedatum werd een aantal maanden geleden al gespoild door actrice Madelyn Cline a.k.a Sarah Cameron.

Dit weten we tot nu toe over het nieuwe seizoen

Aan het einde van vorig seizoen van Outer Banks belandde de vriendengroep, ook wel de ‘pogues’ genoemd, op een onbewoond eiland. Hun families geven hen als vermist op en denken zelfs dat ze overleden zijn. Maar wat uit de trailer blijkt is dat de pogues zich prima vermaken op het eiland. Ze leven het goede leven, springen van hoge kliffen in de oceaan en leven alsof er niks aan de hand is. Natuurlijk is het allemaal niet zo makkelijk als het lijkt. En ook dit seizoen is er weer een strijd tussen de pogues en de kooks. Zo horen we John B in de trailer ook zeggen: “Niets goeds komt gemakkelijk, er wordt niets waardevols gegeven. Wat ben je bereid te doen om te winnen? Hoe ver ga je om je schat te bewaren?”

De personages

Hoewel er in Outer Banks seizoen drie dus op eerste oog een ontspannende pauze van de strijd lijkt te zijn, is er niets minder waar. In de preview is namelijk ook de terugkeer van de vermoedelijk overleden vader van John B te zien. De geobsedeerde Carla en een achtervolging met wilde dieren valt ook niet te missen. Daarnaast zijn alle belangrijke hoofdpersonages terug en kunnen we de seizoen twee nieuwkomers, Carlacia Grant als Cleo en Carla gespeeld door Elizabeth Mitchell’s ook terug zien.

Met wie ga jij de serie bingwatchen?

Dit is hét geheim van Madison Bailey (uit Outer Banks) voor fleeky wenkbrauwen