Shanice Zoeteweij
Shanice Zoeteweij Beauty en Style 6 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn de parfums die jouw favo celebs écht dragen wanneer ze er niet voor betaald worden

Natuurlijk zien we actrices en zangeressen vaak schitteren in commercials van de nieuwste geuren. En natuurlijk vertellen ze dan ook dat het vanaf nu hun favoriete parfum is. Maar die doorgestoken kaart maakt ons des te meer benieuwd welke parfums celebs nu écht dragen wanneer ze er niet voor betaald worden. Van Gigi tot Taylor: dit zijn de antwoorden.

Dit zijn de parfums die celebs écht dragen

Na het internet en Instagram te hebben uit gepluisd, zijn dit de lievelingsgeuren van onze favo celebs. En nee, het zijn heus niet allemaal dure niche geuren.


Ashley Benson
De Pretty Little Liars-actrice heeft een crush op de frisse oriental geur van Coco Madamoiselle. Het parfum staat voor een onafhankelijke vrouw die een tikje rebels is net zoals Gabrielle Coco Chanel. Vinden we ook helemaal bij Ashley passen.


Kylie Jenner
Haar beautyemperium heeft inmiddels een flinke collectie, maar bevat nog geen geuren. In een interview met Glamour UK heeft Kylie laten weten dat ze vaak hoofdpijn krijgt van sterke parfums. Daarom houdt ze het zelf het liefst bij deze kokosspray van Victoria’s Secret.


Margot Robbie
Tegen Marie Claire vertelde Margot Robbie dat ze dit bloemige parfum met musknoten zo fijn vindt omdat ze ‘m elke dag kan dragen. Hij is iets pittiger dan het origineel, maar de roos, jasmijn en geranium maken hem alsnog lekker zoet en fris.


Hailey Bieber
Hailey heeft haar favoriet gevonden in een boutique in New York die letterlijk op Bond Street zit. Inmiddels verkopen ze deze exclusieve geur ook met dikke korting in onze eigen Bijenkorf.


Lucy Hale
Lucy Hale is dol op alle geuren waar vanille in zit. En dat verklaart ook waarom ze zo’n fan is van Flowerbomb. Naast vanille zit er roos, jasmijn, fresia, patchoeli en praline in. Een heerlijk zoete combi!


Chrissy Teigen
Chrissy’s favoriet is er eentje uit de Poison-familie van Dior. Zelf zegt ze erover tegen E! Online: “Hypnotic Poison is mijn signature parfum. Hij is niet te fruitig of meisjesachtig: een mix van masculine en sexy”. En we snappen haar helemaal.


Blake Lively
De altijd knappe Blake draagt het liefst deze fruitige bloemengeur van Gucci. De geur komt uit 2012 en is bedacht zodat iedere vrouw zichzelf het rode loper-gevoel kan geven. Als ze niet op de rode loper staat, draagt Blake de Shimmering Mists van Victoria’s Secret.


Gigi Hadid
Naast dat ze het gezicht is geweest van geuren van onder meer Michael Kors, Tom Ford en Tommy Hilfiger, is haar eigen favoriet toch Acqua di Gioia van Giorgio Armani. Een heerlijk frisse, acquatische geur die doet denken aan de oceaan.


Taylor Swift Hoewel ze haar eigen geur heeft, blijkt toch ook Moon Sparkle van Escada favoriet. Er zit allerlei fruit in zoals zwarte bes, aardbei en citroen. Deze cocktail is helaas niet meer in Nederland verkrijgbaar, maar wat speurwerk en je kunt ‘m online nog bestellen.

Lees meer: