Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty en Style 29 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Handig! Dit simpele trucje zorgt ervoor dat je parfum de hele dag blijft hangen

Hoe veel spuitjes parfum we ‘s ochtends ook opdoen, aan het einde van de dag ruiken we daar niets meer van. We besteden ons hardverdiende centen aan de meest dure geurtjes, maar ook dat mag niet baten. Gelukkig is er een hele simpele truc die ervoor zorgt dat je parfum twee keer zo lang blijft hangen.

We willen allemaal de hele dag lekker ruiken naar ons favoriete parfum. Iedereen heeft wel die ene vriendin die áltijd lekker ruikt, hoe doet ze dat toch? Grote kans dat zij deze hack al een tijdje kent. Mysterie ontrafeld.

Dankzij dit simpele trucje blijft je parfum twee keer zo lang hangen

Het is hartstikke normaal dat een geurtje vervliegt, dit gebeurt bij iedereen. Hoe snel dit gebeurt is afhankelijk van je huid. De ene huid breekt de geurlagen sneller af dan de ander. Zo breekt een droge huid het bijvoorbeeld sneller af dan een vette huid. Gelukkig is dit probleem super makkelijk te fixen.

Veel heb je niet nodig, alleen je lievelingsgeurtje en een beetje geurloze Vaseline. Smeer wat Vaseline op de plekken waar je parfum spuit, zoals de hals, de polsen en achter de oren. Spuit daarna de parfum hierop en je bent klaar om te gaan. Dankzij de Vaseline-laag blijft de geur veel langer hangen en geniet je tot het einde van de dag van je lievelingsparfum.

Jeden z ulubionych zapachów naszej przesympatycznej influenserki @magdaleesz ❤️ Piękny klasyk #giorgioarmanisi . . #notino_pl #fragrance #perfumslover #armani #armanisi #armanibeauty

8,807 Likes, 24 Comments – notino.pl (@notino_pl) on Instagram: “Jeden z ulubionych zapachów naszej przesympatycznej influenserki @magdaleesz ❤️ Piękny klasyk…”

Naast het aanbrengen van vaseline, helpt het ook enorm om meerdere producten uit één geurlijn te gebruiken. Denk aan een hairmist, deodorant, bodywash of lotion. Deze producten versterken elkaars geur en het parfum is dan de kers op de taart. Wrijf jij altijd over je parfum? Dat doe je voortaan liever niet meer, zo kneus je de parfumcellen namelijk en verdwijnt de geur sneller. Deppen is de beste manier.

Lees ook: Zoek niet verder: dit zijn de beste parfums voor de lente als je ieder moment van de dag lekker wil ruiken

JaniTV