Renée
Renée Beauty en Style 29 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Geniaal! Er bestaat eindelijk een jumpsuit die je niet helemaal uit hoeft te trekken als je naar de wc gaat

Een jumpsuit dragen is hartstikke leuk, maar allesbehalve praktisch als je naar de wc gaat. Gelukkig is er nu een oplossing, want met de jumpsuits van Léim hoef je ‘m nooit meer helemaal uit te trekken op het toilet. Ideaal.

Omdat naakt plassen niet iedereens lievelings is, komt deze handige jumpsuit als geroepen. Het pak zelf ziet er net zo leuk uit als alle andere jumpsuits die je kunt vinden, maar is zo gemaakt dat je alleen de onderkant naar beneden hoeft te doen als je wil plassen. Handig.

Deze jumpsuit hoef je niet helemaal uit te trekken

Hetty Lawrence uit Londen ontwierp maar liefst twee modellen voor haar geniale Léim jumpsuits: de Sisterhood en Bringing Sexy Back. Je hoeft nooit meer lastig te doen op het damestoilet, want deze pakjes zijn helemaal wc-proof. Ze komen ook nog eens in mooie linnen, denim en fluwelen stoffen, zodat je er altijd eentje kunt dragen tijdens ieder seizoen van het jaar.

Deze leim jumpsuit hoef je niet uit te trekken tijdens het plassen
© Léim
Deze Léim jumpsuit hoef je niet helemaal uit te trekken
© Léim
Deze jumpsuit hoef je niet uit te trekken op de wc
© Léim

Klein probleem: de jumpsuits kun je wel kopen, maar worden nog niet verzonden. Ze zijn namelijk pas in oktober leverbaar, dus nog heel even geduld. Klik hier om alvast naar de website te gaan.

Lees ook: Hebben! Deze goedkope bh van ASOS is een lifesaver voor iedere meid met volle borsten