Emma Toussain
Emma Toussain Food 28 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Rennen naar de AH: de parmezaanse kaaskroketjes zijn weer terug

De feestdagen zijn leuk maar het eten wat het met zich meebrengt is misschien nog wel leuker. Alle supermarkten gaan toch net ff extra hun best doen om zoveel mogelijk klanten te trekken en dat doen ze door speciale producten aan te bieden. Ben jij fan van kaas? En kroketten? Ren dan nu naar je dichtstbijzijnde Appie, want er liggen nu Parmezaanse Kaaskroketten in de schappen.

Excellente kaaskroketten

Het TikTok-account Balans in de Keuken deelt een video waarin de kaaskroketten te zien zijn. Ze zijn van Excellent en liggen volgens het account nu grotendeels in de AH-fillalen. Je moet mazzel hebben dus, maar wie weet geniet jij binnenkort gewoon van dit heerlijke hapje.

@balansindekeuken

They are finally back! 🤩 rennen naar de AH voor het Excellent assortiment 🎄#boodschappen #christmas #nieuweproducten #albertheijn #easyrecipes #kroket #vandobben #croquetas #appie

♬ Sleigh Ride (Sped Up) – The Ronettes

Dus mocht je tijdens kerst je familie willen verrassen met de lekkerste kroketten ooit, sla ze nu alvast in en leg ze in de vriezer. Of mocht je ze zelf willen eten.. kan natuurlijk ook.

Online zijn ze niet te vinden, dus je zal toch echt even zelf moeten zoeken in de winkel.

Kerstdiner

Heb jij sowieso wat inspiratie nodig voor het kerstdiner? Geen zorgen, we got you. Deze voorgerechten zijn gemakkelijk in bulk te maken als je kerst viert met een grotere familie of vriendengroep. Vier je het klein dit jaar? Pas de porties aan en ze zijn ook ideaal als je kerstavond gezellig met z’n tweetjes viert.

10 dingen die succesvolle vrouwen elke ochtend doen vóór negen uur