Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 24 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is het geheim achter de perfecte huid van Jennifer Lopez

De 54-jarige Jennifer Lopez is mogelijk één van de mooiste vrouwen op aarde en ze verbaast fans al jaren met het feit dat ze eigenlijk geen dag ouder lijkt te worden. Hoe dat kan? Goeie genen, een goeie skincare routine en wie weet ook wat kleine spuitjes hier en daar, alhoewel dat bij haar helemaal niet opvalt. Wel deelt ze haar geheimen nu en die moeten we goed in onze oren knopen.

Dit is het geheim achter de perfecte huid van Jennifer Lopez

JLo heeft een prachtige huid en daar kunnen wij, zelfs op onze leeftijd, hartstikke jaloers op zijn. Natuurlijk heeft ze al de tools en het geld van de wereld om dit aan te pakken, maar is altijd al knap geweest. En natuurlijk zorgt ze goed voor haar huid, maar er is één ding wat ze elke dag gebruikt om ervoor te zorgen dat haar huid beschermt i: zonnebrand. “I’ve been wearing sunscreen daily since I was in my very early 20s,” laat ze weten. Je hoort ‘t vaker; maar dit is wel hét voorbeeld dat je dus regelmatig met SPF moet smeren en niet alleen op de zonnige dagen.

Kijk dan even hoe mooi deze vrouw is! En dan hebben we ‘t natuurlijk nu even heel oppervlakkig over haar uiterlijk, want ze is natuurlijk ook mega getalenteerd. Dat zijn we ook zeker niet vergeten.

SPF shoppen

De zomer is dan wel bijna voorbij, je moet dus wel blijven smeren met SPF. En dan is het wel zo fijn dat je daar de juiste producten voor in huis hebt. Helemaal als je met een vitamine C crème smeert of als je retinol gebruikt, dan moet je wel oppassen. Daarom zetten we de beste items voor je op een rij:

1. Bondi Sands Face Lotion Fragrance Free SPF50+
2. La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ Sun
3. Collistar Protective Drops SPF 50

Fan van Haarlemmerbruin? Het blijkt toch niet heel erg goed te zijn voor je huid